Parteneri tehnologie

Microsoft Gold Certified Partner

Ca recunoaştere a inovaţiei soluţiilor software dezvoltate pe tehnologii Microsoft, TotalSoft a devenit Microsoft Gold Certified Partner în 2005, iar în noiembrie 2012 primul partner Microsoft din România certificat Gold pe competența CRM. Obținerea statutului, unic în acest moment în România, s-a facut în urma certificării în tehnologia Microsoft Dynamics CRM a echipei de specialiști TotalSoft, dar și pe baza recomandărilor oferite de clienți.

Tableau Software Partner

În 2016, TotalSoft a devenit prima companie din România cu statut de Reseller și OEM pentru tehnologia Tableau Software, după 5 ani de utilizare cu succes a acesteia ca platformă pentru sistemul de business intelligence Charisma Analyzer.

Oracle Platinum Partner

Acest statut, unul dintre cele mai înalte din grila de parteneriate Oracle, confirmă utilizarea tehnologiei Oracle în aplicaţiile de business dezvoltate de TotalSoft. Specializarea noastră cuprinde cinci competențe distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager și Oracle Primavera, competență pentru care suntem unici în România

Nintex - Sales & Services Partner

Parteneriatul cu Nintex – liderul mondial în platforme  de automatizare a fluxului de lucru (workflows) -  a demarat în anul 2009 din dorința de a oferi clienților nostri servicii și soluții puternice pentru eficientizarea proceselor interne. Incluzând în produsele Charisma și fluxul de lucru oferit de Nintex,  asigurăm clienților nu doar automatizarea proceselor ci și ușurință și flexibilitate în utilizarea acestora.

IBM Advanced Business Partner

TotalSoft a obţinut statutul de IBM Advanced Business Partner pe baza competenţelor deosebite în utilizarea tehnologiilor IBM.