Business Intelligence

Business Intelligence-ul reprezintă un set de tehnici și instrumente pentru extragerea datelor brute din mai multe surse și transformarea lor în informații semnificative și utile în scopuri de analiză de business.

TotalSoft propune Charisma Analyzer, un instrument de business intelligence dezvoltat pe tehnologia Tableau Software care oferă utilizatorilor posibilitatea creării unor analize complexe printr-un simplu drag&drop. Avantajul sistemului este acela că ajută specialiştii din Vânzări, Marketing, Financiar sau top management, cu atribuţii în zona de strategie şi analiză a activităţii firmei, să-şi construiască rapid o imagine corectă asupra evoluţiei unui proiect sau activităţi cu implicaţii la nivel de departament, divizie sau la nivelul întregii firme.

Tehnologia Tableau Software se află în categoria "Leaders" a studiului de piaţă furnizat de Gartner, “Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms report”. În 2016, pentru al patrulea an consecutiv, liderul mondial în cercetare și consultanță în tehnologia informației, Gartner, a confirmat competența deosebită a Tableau Software pe piața instrumentelor de raportare de business.