HR Analyzer

HR Analyzer este o soluție de Business Intelligence dezvoltată pe tehnologie Tableau Software, perfect integrată cu Charisma HCM din care preia date pentru a oferi o imagine completă asupra dinamicii de personal a companiei. Prin intermediul HR Analyzer se pot genera ușor și rapid rapoarte pentru orice nevoie de analiză (evoluția numărului de angajați, costurile cu personalul sau bugetul de salarii, orele lucrate pe fiecare centru de cost, performanța angajaților etc.).   

Beneficii:
  • Transparență operațională. Urmărirea orelor de muncă, a productivității, înțelegerea tendințelor de personal și realizarea unor situații agregate de HR fără suportul echipelor de IT.
  • Prevenția activă a situațiilor critice. Identificarea zonelor de risc prin analiza aprofundată a datelor.
  • Previzibilitate crescută. Definirea unor scenarii posibile și analiza de impact: modificări salariale, a orelor de lucru sau de personal și implicații financiare potențiale.
  • Perspectivă completă asupra activității de HR. Operare integrată cu toate sursele de date utilizate în analiza de personal: date personale, salarii, cititoare de coduri de bare, sisteme de pontaj, rezultatele programelor de performanță etc.
  • Implementare robustă. Integrare perfectă cu soluțiile și procesele existente de HR.

Caracteristici:
  • Raportare completă pe tot lanțul de decizie. Indiferent de rolul principalilor actori în activitatea de resurse umane (operațional, director HR sau management), Charisma HR Analyzer oferă informații complete tuturor categoriilor de decidenți.
  • Rapoarte primare în timp extrem de scurt. Rapoarte precum prezentarea generală a salariaților în echivalent FTE, evoluția numărului de angajați, costurile cu personalul sau bugetul de salarii se realizează în câteva minute printr-o simplă actualizare a datelor folosite periodic pentru analiză
  • Perspectivă completă pentru directorul de HR. Informațiile colectate în prima etapă a procesului sunt analizate în detaliu pentru extragerea unor indicatori de performanță sau pentru analize de deviație planificat/realizat. 
  • Situații sintetice pentru management. Managementul companiei are la dispoziție un tablou complet cu indicatorii de HR care au un rol important în crearea unei imagini cât mai fidele a dinamicii și provocărilor cu care se confruntă personalul companiei.

Clienti HR Analyzer

Rompetrol

Rompetrol

BRD

BRD