Acasă I Soluţii ERP I Charisma ERP 2015

Charisma ERP 2015

Pentru a susţine obiectivele de business şi a oferi un suport real în transformarea proceselor interne din cadrul companiei este vitală implementarea unei soluţii ERP potrivite. 

Charisma ERP 2015 este o soluţie IT potrivită pentru managementul resurselor companiilor, un sistem informatic integrat care optimizează şi simplifică procesele interne de business.

Charisma ERP este un sistem de tip multi-modul, proiectat special pentru a furniza suport tuturor ariilor de business din companie, prin introducerea celor mai bune practici specifice fiecărui sector de activitate în parte şi prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

Prin  flexibilitate şi uşurinţă de adaptare la legislaţia şi la mediul de afaceri din ţară, Charisma ERP a devenit cea mai bine vândută soluţie ERP la nivel de mid-market din România. Astăzi, sistemele ERP Charisma susţin operaţiunile celor mai puternici jucători din domenii importante precum distribuţie, retail, producţie, medical-farmaceutic, agricultură, energie sau servicii.

Sistemele Charisma ERP sunt implementate în 29 ţări printre care Austria, Polonia, Cehia, Serbia, Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Grecia, Albania, Bulgaria, Brazilia, SUA, Canada, China sau Senegal. În România, în ultimii cinci ani (2010-2014), TotalSoft s-a clasat pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii ERP, conform studiului realizat de compania de analiză de piaţă Pierre Audoin Consultants (PAC).

Câţiva dintre clienţii care utilizează soluţii ERP Charisma

ERP Charisma Raiffeisen LeasingERP Charisma Deutsche LeasingERP Charisma BNP ParibasERP Charisma TBI LeasingERP Charisma BRD FinanceERP Charisma CarmistinERP Charisma CaroliERP Charisma Elan TrioERP Charisma CarturestiERP Charisma La FantanaERP Charisma MediplusERP Charisma FildasERP Charisma FarmexpertERP Charisma SensibluERP Charisma EurolinesERP Charisma ISTAERP Charisma Cis GazERP Charisma Regina MariaERP Charisma BogartERP Charisma ImpactERP Charisma ICCOERP Charisma MetaltradeERP Charisma PopeciERP Charisma SNCERP Charisma Titan Masini GreleERP Charisma Nexxon

Beneficiile implementarii Charisma ERP

Beneficiile sistemului Charisma ERP

Charisma ERP se bazează pe o arhitectură modulară, extrem de flexibilă şi scalabilă, special proiectată pentru a optimiza şi simplifica gestiunea resurselor unor organizaţii complexe, indiferent de dimensiune. Implementarea sistemului ERP asigură o proiecţie unică a întregii activităţi, reduce costurile operaţionale, integrează fluxurile de lucru şi creşte agilitatea companiei.

Înapoi sus mai mult

 

Module Charisma ERP 2015

Charisma ERP 2015 este structurat pe trei niveluri:

 

1) Charisma ERP Core Business

Charisma Core Business este pachetul de bază şi nucleul acestei solutii ERP, fiind perfect compatibil cu specificul oricărui sector de activitate. Orice implementare a sistemului Charisma ERP trebuie să includă obligatoriu acest nucleu, fără de care restul modulelor nu funcţionează. Soluţia este formată din opt module distincte, perfect integrate între ele, care au fost adaptate în timp proceselor critice din diverse verticale de business: Contabilitate, Financiar, Imobilizări, Vânzări, Achiziţii, Stocuri, Bugete şi Comerţ Exterior.

2) Module Adiţionale

Modulele adiţionale adaptează nucleul acestei solutii ERP la specificul de business al oricărei organizaţii, indiferent de dimensiune sau complexitate. În prezent există numeroase module adiţionale, proiectate special pentru a acoperi nevoi specifice celor mai importante domenii de activitate: Financiar-bancar, Servicii, Distribuţie, Retail, Producţie, Medical-farmaceutic, Construcţii, Proiectare, sau Utilităţi.

3) Integrarea cu toate soluțiile din Charisma Business Suite

Pe lângă modulele adiţionale, Charisma ERP se integrează nativ cu toate soluţiile din cadrul Charismei Business Suite, formând cea mai puternică suită de aplicaţii software de pe piaţa de sisteme ERP adaptate legislaţiei şi nevoilor pieţei româneşti. Astfel, sisteme ERP precum Charisma Medical Software, Charisma HCM, Charisma Office Automation, Charisma Cost Control, Charisma Collection, CRM, sau Charisma Analyzer şi Primavera oferă organizaţiilor de orice dimensiune, transparenţa şi agilitatea necesare luării celor mai bune decizii strategice.

Charisma ERP Core Business

 

Program de Contabilitate - Modul Charisma ERP

Modulul Contabilitate este soluţie software robustă, care adună datele din toate module operaţionale ale sistemului Charisma ERP şi le integrează într-o formă contabilă. Indiferent de structura, dimensiunea, cadrul internaţional, limba, moneda sau planul de conturi al companiei, modulul are capacitatea de a furniza centralizat date financiare, informaţii esenţiale despre poziţia financiară a companiei, sau despre rezultatele şi evoluţia performanţei financiare în timp.
 
mai mult

 

Module Adiţionale pentru Charisma ERP

 

Software Leasing Financiar - Modul Charisma ERP

Modulul software Leasing Financiar este special proiectat pentru a optimiza şi simplifica managementul contractelor şi operaţiunile de leasing financiar. Soluţia acoperă tot fluxul intern al companiilor de servicii financiare, de la stabilirea contactelor cu pontenţialii clienţi şi până la finalizarea contractului semnat cu aceştia, fiind compatibil cu orice legislaţie sau pachet de finanţare, orice tip de raportare a debitelor clienţilor sau normelor IFRS, orice limbă sau flux de business.
 
mai mult
 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Implementând Charisma, am putut să extindem gestionarea activităţii şi pe articole de calculaţie, ceea ce ne permite să urmărim mult mai uşor natura şi tipul cheltuielilor. În plus, soluţia oferă flexibilitatea necesară creării de rapoarte ad-hoc precum şi analize asupra datelor de tip drill-down ..."
Bogdan Dumitrescu,
IT&C Director
Mediplus
"... În mod normal, o companie neinformatizată își crește numărul de oameni din backoffice, operaționali, cel putin proporțional cu creșterea cifrei de afaceri. Noi am reușit o performanță pe care nu o credeam posibilă în urmă cu jumătate de an. În 2015 ne vom dubla cifra de afaceri cu un număr mai mic de oameni în backoffice. Cel mai mare aport în această ecuație îl are sistemul Charisma ..."
Cristian Iordan,
Senior Managing Partner
Altimex accelerează creșterea afacerii, utilizând Charisma
"... Pe piaţa ERP din România există diverse soluţii, dar ele nu sunt dezvoltate conform cerinţelor unei companii de leasing. Faptul că poţi urmări evoluţia contractului, de la întocmire şi până la finalizarea lui, este un atu al sistemului Charisma Enterprise ..."
Loredana Rusu,
Deputy CEO - CFO
OTP Leasing
"... Sumarizând, Charisma ne oferă trei avantaje principale: informații corecte și în timp real, ușurință în obținerea datelor și posibilitatea de a lua a decizii de business mult mai rapid. ..."
Flori Țuțueanu,
IT Manager
Agroalim asigură o distribuţie eficientă cu Charisma ERP

Descarcă prezentare

Descarcă o prezentare a soluției Charisma ERP

Descarcă prezentare

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.