Charisma Medical Click

Cu o experiență de peste 20 de ani în rândul producătorilor de soluții software pentru piața medicală, Charisma Medical Software este un brand de referință în industria românească, utilizat de 197 de clinici55 de laboratoare și 19 spitale, prin intermediul soluției gestionându-se anual peste 17 milioane de cereri de analize de laborator, pentru un număr de 4 milioane de pacienți.

Charisma Medical Click este o versiune a sistemului Charisma Medical Software adaptată nevoilor clinicilor de dimensiuni mici și medii. Aceasta integrează și optimizează procesele, fluxurile și activitățile operaționale și financiare specifice clinicilor, laboratoarelor de analize și a cabinetelor stomatologice. Sistemul este perfect adaptat regulamentelor de raportare electronică a statisticilor și decontărilor către CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) Platforma Integrată a Asigurărilor de Sănătate (PIAS-SIUI, SIPE, CEAS). 

Poți beneficia de această platformă pe bază de abonament lunar, cost unic care include tot efortul necesar implementării, mentenanței și serviciilor de help-desk.
Aplică bunele practici care au rezultat în sute de implementări de soluții medicale în propria ta unitate medicală, fie că vorbim despre CLINICĂ, LABORATOR SAU CABINET STOMATOLOGIC.