Sistemul Charisma susține cele mai titrate evenimente de HR ale anului 2017

TotalSoft este partener oficial la două dintre cele mai titrate evenimente de HR ale anului:  ZF - HR Trends 2017 și Gala HR Club, evenimente care vor avea loc în București pe 28 martie, respectiv 6 aprilie.

Pentru conferința ZF - HR Trends 2017 – Viitorul muncii în era tehnologiei, TotalSoft pregătește o dezbatere pe o temă de actualitate la nivel de angajator, dar și pentru angajați: dezvoltarea carierei. Mihai Găvan, HCM Sales Director, va aduce în atenția specialiștilor de HR concluziile unui studiu Gallup care au relevat faptul că angajații așteaptă de la angajator o perspectivă clară asupra carierei lor. Mihai își propune să analizeze, împreună cu audiența, nevoia de transparență asupra propriei evoluții în organizație așteptată de generația Y precum și riscurile la care se supun companiile care aleg să ignore aceasta cerință. Cât de mult contează planul de cariera în retenția angajaților și cum se implementează un proces de career planning sunt întrebari la care îsi propune să răspundă reprezentantul nostru. ZF - HR Trends 2017 – Viitorul muncii în era tehnologiei va avea loc pe 28 martie, la Hotel Radisson, începand cu ora 9.00.

De asemenea, TotalSoft susține cea de-a noua ediție a Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane, organizată de HR Club în data de 6 aprilie, la Biavati Events. Evenimentul își propune să recunoască profesionalismul în resurse umane, prin acordarea celor mai înalte distincții în domeniu. În cadrul galei se vor acorda premii pentru șapte secțiuni și va găzdui Directori de  Resurse Umane, Directori Generali și lideri de business din cadrul celor mai importante companii din România. În calitate de partener anual al HR Club, TotalSoft va fi acolo să susțină și să premieze  performanța HR-ului românesc.

TotalSoft este producătorul celei mai puternice soluţii de management al capitalului uman, care acoperă toate procesele de HR dintr-o companie. Charisma HCM înglobează o experiență de 18 ani în domeniu și se recomandă prin 500 000 de salariați procesați lunar, 50 000 de salarii calculate în regim de outsourcing și o echipă de 70 de specialiști full-time.