BNP Paribas extinde implementarea Charisma în Luxemburg

 
București, 18 iunie 2013
 
TotalSoft, furnizorul nr. 1 de ERP din România, anunță extinderea implementărilor sistemului informatic Charisma în cadrul grupului BNP Paribas. După succesul implementărilor din România și Austria, grupul BNP Paribas a decis extinderea proiectului spre subsidiara din Luxemburg. BNP Paribas este al doilea grup internațional de servicii financiare care include Charisma în categoria soluțiilor standard de grup.
  
Colaborarea dintre BNP Paribas și TotalSoft a debutat în anul 2007 prin implementarea Charisma în România. Atunci, recomandările jucatorilor pieței de leasing au stat la baza deciziei spre o soluție locală, românească. Succesul de care s-a bucurat proiectul iniţial a deschis oportunitatea extinderii implementarilor și în alte piețe europene.
 
“În Luxemburg, serviciile financiare reprezintă un segment important al economiei. Adopția Charisma de către unul dintre liderii acestei piețe este o recomandare importantă pentru puterea sa de inovație și adaptarea la nevoi complexe de business ” a declarat Liviu Dan Drăgan, General Manager, TotalSoft.
 
BNP Paribas este unul dintre lideri domeniului bancar și al serviciilor financiare din Europa. Grupul este prezent în 80 de țări și are aproape 200.000 de angajați, din care jumătate deservesc piețele din Luxemburg, Belgia, Franța și Italia.
 
Charisma este una dintre cele mai populare soluții de leasing la nivel european şi a fost clasată de KPMG în top 10 cele mai puternice soluţii software de leasing la nivel mondial. În prezent, soluția TotalSoft este implementată în 19 ţări, pe 4 continente, în companii precum Raiffeisen Leasing, Deutsche Leasing sau BMW Financial Services, unele dintre acestea adoptând-o ca soluție standard de grup.