Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I Business Applications I Charisma adaugă valoare soluţiei tale SAP

Charisma adaugă valoare soluţiei tale SAP

Cu peste 86.000 clienți la nivel mondial, SAP oferă o gamă completă de soluţii, care transformă procesele unei companii în instrumente puternice de creştere financiară.

Soluţia dumneavoastră SAP vă ajută deja să utilizaţi o serie de instrumente, metodologii, experţi şi parteneri certificaţi. Totuşi, nevoile companiei dumneavoastră sunt într-o continuă schimbare. Instrumentele de business trebuie îmbunătăţite şi adaptate permanent la noile condiţii de piaţă. Accesul şi mai rapid la informație, creşterea mobilităţii angajaţilor, apariţia unor noi canale de socializare on-line, asigurarea unor procese mult mai stricte și un control peste un volum mare de date sunt tot atâtea cerințe care fac ca tehnologia să evolueze pentru a face față tuturor acestor provocări.

Iată de ce TotalSoft a dezvoltat o serie de soluții complementare SAP. Aceste soluţii, perfect integrate şi verificate atent de către specialiştii TotalSoft, vin în ajutorul dumneavoastră pentru a maximiza investiţia pe care aţi făcut-o în SAP şi pentru a gestiona mai bine procesele critice de business. TotalSoft poate aduce astfel un plus de valoare oricărei organizaţii gestionată cu SAP, liderul mondial în soluţii de gestiune a resurselor unei întreprinderi.


The Value of Charisma

Charisma este o soluţie special proiectată pentru a se conecta uşor cu alte sisteme de tip ERP. O atenţie deosebită a fost acordată dezvoltării de conectori cu SAP, pentru a îmbunătăţi procese specifice tratate de către SAP. Pe lângă SAP, Charisma permite integrare avansată cu soluţii de afaceri dezvoltate de către Oracle, IBM sau Microsoft.
 


Charisma Collection

Recuperaţi eficient datoriile

Într-o economie dezechilibrată, în care nu ştii ce te aşteaptă mâine sau chiar la sfârşitul zilei de azi, când trecerea de la o putere de cumpărare mare şi surse de creditare accesibile la insolvenţă şi dobânzi ireale se face de pe o zi pe alta, companiile se luptă să supravieţuiască sau să găsească metode creative şi practice de a rămâne în joc. Dar cum banii sunt pionul principal al jocului, şi timpul lor înseamnă bani importanţi, companiile ar trebui să răspundă sincer la întrebarea: „Îmi recuperez eficient datoriile?”

Soluţia este simplă: un sistem performant şi integrat care să genereze rapid un flux de venituri constant, prin identificare, gestionarea şi colectarea datoriilor conturilor cu probleme.

Printre beneficiile sale putem enumera: reducerea riscurilor și a costurilor, un management complet al tichetelor de delicvenţă, acces şi disponibilitate 24/7, istorie completă a paşilor, acţiunilor şi evenimentelor asociate conturilor, scrisori şi campanii de recuperare tip SMS predefinite, procese de business personalizate. Mai mult, datele vor fi regăsite mult mai uşor, administrarea documentelor şi comentariilor se va realiza mult mai ușor, iar raportarea se va face în timp real. De asemenea, va fi disponibil un sistem multi-valută .Charisma Cost Control e-Procurement

Eficientizarea  proceselor de achiziţie

Multe companii au investit sume mari în implementarea unor sisteme de gestiune, de tip ERP. Scopul lor suprem este să facă profit şi să reducă cât de mult posibil costurile interne. Dar unele companii mici şi mijlocii sunt dezavantajate pentru că nu-şi permit, în cele mai multe cazuri, să investească în astfel de sisteme. Astfel, munca devine redundantă, timpul operaţional este extrem de mare, iar productivitatea şi eficienţa oamenilor este sub aşteptări.

Construcţia şi implementarea unui sistem central, unic, de achiziţie, bazat pe reguli şi proceduri clare, transparente pentru organizaţie - o platformă e-procurement, este un proces esenţial pentru reducerea costurilor operaţionale, şi pe deasupra, este accesibil.

Prin intermediul unui sistem informatic de management al achiziţiilor, o companie îşi poate standardiza şi armoniza nevoile de achiziţii între diverse departamente sau direcţii de business, putând ţine sub control mult mai uşor acest proces.

Platformă de achiziţii dinamică şi în timp real       
        
e-Procurement presupune o platformă on-line care permite companiilor să-şi desfăşoare zilnic activităţile legate de achiziţii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, şi până la urmărirea contractelor cu aceştia şi finalizarea lor în cele mai bune condiţii.

Marea majoritate se bazează pe tehnologii de ultimă generaţie pentru eficientizarea şi automatizarea proceselor de achiziţii, pentru conectarea cumpărătorilor şi vânzatorilor, pentru onorarea comenzilor şi pentru a încheia rapid afaceri profitabile.Charisma CRM


O strategie pentru o creştere profitabilă

Investiţiile în Customer Relationship Management (CRM) au produs un spectru larg de rezultate. Unele companii raporteză rezultate uimitoare, cum ar fi creşterea dramatică a veniturilor şi a satisfacţiei clienţilor, împreună cu economii semnificative în costurile de exploatare. Însă pentru alţii, aceste investiţii au avut numai beneficii limitate ori s-au dovedit a fi dezamăgitoare.

Beneficiile unui CRM implementat pot fi mult mai mari daca aceste companii “ar duce” CRM-ul la următorul nivel: realizarea unei strategii de CRM, în loc doar de folosirea sa pentru a sprijini nevoile actuale ale companiei.

Organizaţiile îşi pot maximiza rezultatele printr-o abordare mai structurată a CRM-ului pentru a câştiga avantaje competitive şi pentru a susţine creşterea sustenabilă şi profitabilă.

CRM-ul nu este o soluţie nouă. Toate companiile au nevoie de CRM într-un fel sau altul. Indiferent de natura business-ului, toate companiile trebuie să-şi facă produsele cunoscute pe piaţă şi să găsească clienţi care ar cumpăra produsele.

Companiile de succes îşi contruiesc afacerea în jurul clienţilor. Ştiu cine sunt aceştia şi le cunosc nevoile şi comportamentul lor de cumpărare. Astfel de companii, targetează şi personalizează ofertele pentru clienţii lor.

CRM-ul este o strategie de business care ajută companiile să facă faţă  celor mai urgente imperative de business din zilele noastre: să genereze creştere, să atingă excelenţa operţională şi sa îşi consolideze agilitatea competitivă.Charisma Mobile SFA

Soluţii avantajoase pentru o echipă de vânzări mobilă

Potrivit vice-preşedintelui SAP, câştigătorii în vânzări în următorii 3-5 ani vor fi cei care vor ştii cum să gestioneze productiv o echipă de vânzări mobilă. Vânzările vor deveni o disciplina mobilă, “populată” de persoane care îşi vor păstra programul încărcat de vizite la clienţi, însă îşi vor face cea mai mare pare a muncii lor prin intermediul smart phone-urilor, a tabletelor, posibil şi a laptopurilor sau notebook-urilor, dar foarte rar a computerelor din birou.
Managerii de vânzări care vor fi conştienţi de productivitatea mobilă vor fi cei dintâi. Victoria va fi a organizaţiilor care vor livra informaţia corectă într-un format vizibil şi folositor end user-ilor de pe teren.

Un om de vânzări are nevoie de o soluţie destinată automatizării şi eficientizării procesului de vânzare, care sa îi pună la dispoziţie toate informaţiile necesare, în orice moment, în orice loc.

Soluţia permite preluarea comenzilor, urmărirea şi controlul inventarului, fluxurile comenzilor, administrarea clienţilor, previzionarea vânzărilor, precum şi evaluarea performanţei angajaţilor.

Productivitatea oamenilor de vânzări este un factor crucial pentru evoluţia unei organizaţii. Agilitatea companiei, tradusă prin viteză de decizie şi mobilitate, este posibilă doar cu ajutorul unor soluţii software puternice, dezvoltate  pe ultimele tehnologii, capabile să susţintă nevoia de agilitate şi eficienţă a forţelor de vânzare.Charisma Expenses Request

Creşte vizibilitatea cheltuielilor companiei tale

Deoarece călătoriile și entertainment-ul sunt deseori zona cu a doua cea mai mare cheltuială dintr-o companie, acestea caută să controleze cât mai bine costurile legate de ele.

Companiile cu sistemele tradiționale de achiziție (facturare pe hârtie) au deseori dificultăți în a face achiziții strategice și în timp util sau în a ține contabilitatea tranzacțiilor furnizorilor. Știm cu toţii că deseori cheltuielile unui angajat depășesc politica de cheltuieli a unei companii, ajungându-se astfel la cicluri lungi de onorare a comenzilor și la depășirea sau chiar dublarea cheltuielilor.

Sistemul de raportare on-line facilitează crearea de rapoarte cu cheltuielile din toată compania, ajută la gestionarea card-urilor de credit, la dirijarea aprobărilor automate și a escaladărilor acestora unde este cazul și crește vizibilitatea cheltuielilor. Mai mult, oferă analize și raportări legate de cheltuielile cu călătoriile.

Soluția dedicată raportării cheltuielilor automatizează întregul proces de achiziție-plată, oferind un sistem automatizat electronic de achiziții. Rechiziţiile şi comenzi de achiziţie sunt uşor de creat cu ajutorul software-ului de cumpărare on-line și sunt in concordanță cu politicile de cheltuieli pe care compania le aplică în momentul în care sunt create. Modul automat de aprobare, escaladare și raportare oferă informații importante cu privire la buget vs. cheltuieli actuale, tracking OP-uri, gestiunea tranzacțiilor.

Astfel, în momentul în care facturile pe hârtie vor fi procesate electronic, companiile vor câștiga eficiență în tranzacții. Se vor cunoaște persoanele care au comandat produsele sau serviciile sau se vor cunoaște persoanele care le-au aprobat. Orice document care să justifice cheltuiala respectivă va putea fi atașat în acest sistem web-based de facturare.Charisma Workflows

Automatizează procesele de business cu fluxuri de lucru

Fluxul de lucru (workflow) a fost definit ca fiind automatizarea unui proces de afaceri, în care documentele, informaţiile sau sarcinile sunt transmise de la un participant la altul, în conformitate cu un set de reguli procedurale. Un flux de lucru este format din mai multe funcţii şi activităţi cum ar fi un proces de revizuire, liste de sarcini, notificări, alerte / triggere, memento-uri, un proces de aprobare, statut de urmărire, datele datorate şi de raportare.
Aceste fluxuri automatizate sunt importante în interiorul unei organizații deoarece asigură distribuirea de muncă sau de sarcini cu o precizie și capacitate maximă.

De asemenea, fluxurile sunt definite de utilizatori prin configuratorul web integrat. Companiile vor avea de câștigat prin îmbunătățirea controlului de proces, fără intervenții manuale. Întârzierile vor fi reduse, iar sarcinile se vor realiza în conformitate cu politicile și procedurile companiei, sporind eficiența personalului.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi-ne la adresa sales@charisma.ro

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.