My Tasks - Program Task Management

My Tasks este un modul special proiectat pentru a simplifica urmărirea şi actualizarea stadiului de realizare a activităţilor zilnice. Modulul este perfect integrat în Charisma ERP Core, astfel încât utilizatorul poate transfera sau sincroniza uşor activitătile proprii cu alte soluţii de planificare (MS Outlook).

Altfel spus, My Tasks joacă rol de “memorie” a utilizatorului, ţinându-l permanent conectat la activităţi pe care le leagă de fluxuri, documente şi procese din sistem. Crează şi administrează task-uri proprii, deleagă şi urmăreşte task-urile altei persoane şi ajută în gestionarea task-urilor personale. În plus, aplicația este disponibilă și pe smartphone-uri.
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul My Tasks (Task Management)


 

 

 

Funcţionalităţi

  • Introducerea rapidă a task-urilor. Task-urile pot fi introduse rapid, direct din aplicaţie, şi pot fi trimise prin email. De asemenea, pot fi create în contextul de documente Charisma (facturi, plăți, note contabile, etc) și asociate cu documentul de origine pentru o navigare ușoară din task către document. Aplicaţia pune la dispoziţie valori predefinite pentru termenul limită, acestea putând fi configurate de utilizator. Totodată, oferă precompletarea automată a unor date contextuale (dată, oră, categorie task).
Task-urile finalizate sunt arhivate automat.
 

  • Planificarea şi vizualizarea task-urilor pe o anumită perioadă de timp. My Tasks permite vizualizarea sub forma de lista a task-urilor, în funcţie de perioadă, dar şi pe bază de fişiere sau importanţă. Dacă se optează pentru opţiunea de vizualizare task-uri în funcţie de perioadă, prima categorie afişată va fi cea cu task-uri depăşite, celelalte categorii referindu-se la task-uri fără termen limită sau de realizat în perioada curentă / viitoare.  • Editarea task-urilor. Aplicația permite editarea task-urilor, astfel, dacă un abonat va comenta sau va modifica unul dintre task-uri, ceilalți abonați vor putea urmări statusul acțiunilor pe task-ul respectiv. 

  • Notificări şi alerte. Utilizatorul poate opta pentru a fi notificat cu privire la depăşirea termenului limită aferent unui task, această funcţionalitate fiind disponibilă chiar şi atunci când aplicaţia nu funcţionează.
     
  • Sincronizare cu Charisma AppServer, prin internet de oriunde, iar autentificarea se face pe baza utilizatorului de Charisma. Aplicaţia permite astfel lucrul colaborativ pe fiecare task, asigurând actualizarea automată şi în timp real a task-ului.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.