Acasă I Soluţii I Charisma ERP 2015 I Charisma ERP Core Business

Charisma ERP Core Business

Software Contabilitate | Program Charisma ERP

Contabilitate

Modulul Contabilitate este soluţie software robustă, care adună datele din toate module operaţionale ale sistemului Charisma ERP şi le integrează într-o formă contabilă. Indiferent de structura, dimensiunea, cadrul internaţional, limba, moneda sau planul de conturi al companiei, modulul are capacitatea de a furniza centralizat date financiare, informaţii esenţiale despre poziţia financiară a companiei, sau despre rezultatele şi evoluţia performanţei financiare în timp.

Înapoi sus mai mult

Soft Financiar - Charisma Business Suite | Program ERP

Financiar

Modulul Financiar este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani prezente şi viitoare din cadrul unei companii, pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente. Astfel, informaţiile obţinute din integrarea tuturor datelor relevante despre circulaţia banilor în cadrul companiei pot fi utilizate pentru analiza activităţii anterioare şi pentru eficientizarea operaţiunilor viitoare.

Înapoi sus mai mult

Program Cash Flow | Modul Charisma ERP

Cash Flow

Modulul Cash Flow este suportul necesar în controlul fluxului de intrări şi ieşiri de numerar în cadrul organizaţiei dumneavoastră. Obiectivul acestui modul este de a informa corect şi rapid managementul companiei şi de a menţine un nivel optim al fluxului de bani.

Înapoi sus mai mult

Sales Management: Software Vanzari | Program Charisma ERP

Vânzări

Modulul Vânzări este o componentă obligatorie a sistemului integrat Charisma ERP, special proiectată pentru asigurarea unei gestionări corecte şi eficiente a activităţiilor de vânzare specifice fiecărui sector de activitate. Modulul automatizează şi centralizează cererile de ofertă, ofertele, comenzile, facturile, avizele, campaniile de discount-uri sau promoţii, tipurile de clienţi, zonele de vânzare, sau zonele de livrare.

Înapoi sus mai mult

Modul Achizitii - Charisma Business Suite | Software ERP

Achizitii

Modulul Achiziţii acoperă toate funţionalităţile de bază ale unui sistem informatic integrat destinat automatizării şi optimizării proceselor de aprovizionare şi achiziţie, de la cererea de achiziţionare a unui articol, şi până la intrarea în gestiune a articolelor achiziţionate. Modulul Achiziţii este folosit de cele mai puternice organizaţii din România, fiind perfect adaptabil specificului oricărei companii, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Înapoi sus mai mult

Program Inventar | Modul Charisma ERP Imobilizari

Imobilizări

Modulul Imobilizări are rolul de a asigura urmărirea permanentă, corectă şi eficientă a imobilizărilor corporale (mijloace fixe şi obiecte de inventar) şi a celor necorporale amortizabile (programe de calculator, licenţe, brevete, mărci). Modulul Imobilizări oferă o imagine unitară asupra mijloacelor fixe deţinute de companie, dar şi a alocărilor, cantităţilor, locaţiilor, întreţinerii sau deprecierii acestor mijloace fixe.

Înapoi sus mai mult

Software Management Bugete - Charisma ERP

Managementul Bugetelor

Modulul Bugete permite definirea, planificarea şi controlul consolidat al bugetelor, pe perioade distincte de timp, în organizaţii de orice dimensiune sau complexitate, indiferent de sectorul de activitate în care activează. Modulul Bugete se constituie într-un instrument puternic de eficientizare a activităţii financiare a unei companii, prin identificarea din timp a oportunităţilor de salvare a banilor pentru cheltuieli cunoscute sau necunoscute din viitor.

Înapoi sus mai mult

Gestiune Stocuri - Charisma Business Suite | Program ERP

Gestiune Stocuri

Modulul Gestiune Stocuri are rolul de a asigura o monitorizare şi administrare eficientă a stocurilor complexe de materii prime, materiale, produse finite şi semifabricate, cât şi a obiectelor de inventar. Modulul Gestiune Stocuri este implementat şi utilizat cu succes în cele mai puternice organizaţii din România, fiind perfect adaptabil specificului oricărei companii, indiferent de dimensiune, complexitate sau sector de activitate.

Înapoi sus mai mult

Software Comert Exterior | Charisma ERP

Comerţ Exterior

Modulul Comerţ Exterior automatizează şi optimizează toate operaţiunile specifice activităţilor de import şi export, indiferent de sectorul de activitate. Modulul asigură urmărirea comenzilor furnizorilor externi, a traseului mărfurilor, a activităţilor de lohn, a importurilor temporare sau permanente, a protocoalelor vamale în Uniunea Europeană, a taxelor şi comisioanelor vamale, oferind un suport esenţial reducerea costurilor operaţionale în organizaţii de orice dimensiune.

Înapoi sus mai mult

Program Task Management | Modul Charisma ERP My Tasks

My Tasks

My Tasks este un modul special proiectat pentru a simplifica urmărirea şi actualizarea stadiului de realizare a activităţilor zilnice. Modulul este perfect integrat în Charisma ERP Core, astfel încât utilizatorul poate transfera sau sincroniza uşor activitătile proprii cu alte soluţii de planificare (gen MS Outlook).

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Modulul de Zootehnie din Charisma urmărește în detaliu procesul de identificare a animalelor din fermele, în cazul bovinelor și cabalinelor prevăzând pașapoarte individuale, asigurate prin coduri de bare unice prinse în crotalia fiecărui animal. ..."
TCE 3 Brazi,
Culiță Tărâță
Agricost (TCE 3 Brazi – Culiță Tărâță)
"... CharismaERP a fost, categoric, alegerea corectă, dovedindu-se un valoros suport informatic și decizional ..."
Daniel Muntean,
General manager Rodbun
Rodbun
"... Din abator se poate înregistra direct în stocul din Charisma produsele finale rezultate dintr-un pui. Se obține o trasabilitate totală a fiecărui lot de pui intrat în abator. Deoarece dintr-un pui poate rezulta cateva zeci de tipuri de produse, trasabilitatea este extrem de importantă pentru obținerea unei imagini clare a producției, în concordanță cu cererea. ..."
Avicarvil,
Carmistin
Carmistin - Avicarvil
"... Pentru activitatea de producție vegetală, Charisma oferă informațiile necesare procesului agricol, susținând activitatea prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu, prin posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și prin analiza profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.). ..."
Agro Chirnogi,
Maria Trading
Maria Trading (Agro Chirnogi)

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.