Tasky

Tasky este o aplicaţie de sine stătătoare, dar care se poate sincroniza uşor şi cu alte soluţii profesionale de planificare (gen MS Outlook), oferind astfel posibilităţi extinse de transfer sau actualizare a stadiului de realizare a activităţilor zilnice. Gândită ca o aplicaţie colaborativă, Tasky simplifică urmărirea acestor activităţi, grupându-le pe categorii, atribuindu-le alerte în funcţie de priorităţi sau replanificându-le, în cazul depăşirii termenelor de realizare. 

Meniul aplicaţiei, simplu şi intuitiv, a fost dezvoltat în limba engleză pentru a fi folosit cu uşurinţă de oameni din orice colţ al lumii. 

În prezent, produsul este disponibil prin AppStore, la adresa http://itunes.apple.com/us/app/tasky/id434375523?mt=8#, pentru doar 0.99 USD.


Funcţionalităţi

Planificarea şi vizualizarea task-urilor pe o anumită perioadă de timp.

Aplicaţia permite planificarea şi vizualizarea tuturor task-urilor în funcţie de perioadă, dar şi pe bază de fişiere sau importanţă.

Dacă se optează pentru opţiunea de vizualizare task-uri în funcţie de perioadă, prima categorie afişată va fi cea cu task-uri depăşite, celelalte categorii referindu-se la task-uri fără termen limită sau de realizat în perioada curentă / viitoare.

Introducerea rapidă a task-urilor

Task-urile pot fi introduse rapid, direct din aplicaţie, şi pot fi trimise prin email. Aplicaţia pune la dispoziţie valori predefinite pentru termen limită, acestea putând fi configurate de utilizator. Totodată, oferă precompletarea automată a unor date contextuale (dată, oră, categorie task).

Task-urile finalizate sunt arhivate automat.

Utilizatorul poate vizualiza numărul de task-uri de finalizat fără a deschide aplicaţia, un label cu numărul acestora fiind disponibil chiar pe iconiţa aplicaţiei.

Gruparea task-urilor

Aplicaţia permite gruparea task-urilor pe fişiere definite de utilizator. În fiecare grup, utilizatorul poate vedea numai task-urile curente şi  finalizate aferente grupului.

 

Motor de căutare

Aplicaţia permite căutarea rapidă a unui task cu ajutorul unui motor de căutare.

Notificări şi alerte

Utilizatorul poate opta pentru a fi notificat cu privire la depăşirea termenului limită aferent unui task, această funcţionalitate fiind disponibilă chiar şi atunci când aplicaţia nu funcţionează.

Sunetul alarmei poate fi configurat de către utilizator.

Securitate

Uitilizatorul poate opta să acceseze aplicaţia pe bază de cod PIN, limitând astfel accesul la lista personală de task-uri

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.