Mobile eCare

Charisma Mobile eCare este o aplicație care rulează pe telefoane mobile cu sisteme de operare iOS și Android și care le oferă utilizatorilor acces facil la o serie de informații legate de contractele de leasing pe care aceștia le au semnate cu o anumită companie de leasing.

 
Funcţionalităţi
 
Aplicația conține 4 meniuri principale.

Mesaje
În acest meniu utilizatorul va gasi toate mesajele pe care compania de leasing i le furnizeaza clientului cu privire la situatia sa financiara, incluzand starea contractelor, soldul facturilor, notificari cu privire la termenele de plata, scrisori de imputernicire, etc. Mesajele pot fi insotite de documente atasate, precum copii ale facturilor. Astfel în momentul emiterii unei noi facturi, clientul va putea accesa conținutul detaliat al facturii în format pdf, putând să înregistreze o serie de acțiuni printr-un simplu click. Acțiuni posibile:
 • Înregistrare confirmare plată – completarea unui scurt formular cu datele OP-ului, inclusiv un scan dupa documentul original realizat cu camera foto a telefonului mobil.
 • Înregistare promisiune de plată – pentru una sau mai multe facturi restanțe; astfel clientul nu va mai primi mesaje de Collection din partea companiei de leasing până la expirarea termenului promis de plată.
 • Efectuarea unei plăți – prin integrare cu un serviciu de plăți online (funcționalitate care va fi pusă la dispoziție de către fiecare companie de leasing în parte).
 • Fiecare document atașat poate fi salvat și în aplicații externe (cum ar fi Dropbox) și poate fi trimis cu ușurință pe email către alți destinatari. 


Meniul Financiar
Reprezintă principalul meniu al aplicației și cuprinde următoarele secțiuni:

 • Facturi neplătite – această secțiune conține o listă a tuturor facturilor neplătite sau plătite parțial până la data curentă. Clientul poate intra pe fiecare factură în parte pentru a vedea detaliile, de unde poate iniția oricare dintre acțiunile descrise mai sus.
   
 • Istoric facturi - această secțiune conține o listă a tuturor facturilor emise pe un contract sortate în ordine inversă cronologică, de la cea mai recentă la cea mai veche. Fiecare factură este insoțită de un indicator colorat de tip semafor care arată dacă o factură a fost platită integral, parțial sau dacă este complet neachitată.
   
 • Istoric plăți – aceasta secțiune conține o listă cu toate plățile efectuate de-a lungul timpului pe un contract, sortate în ordine inversă cronologică.
   
 • Situația financiară a contractelor (informație de tip read-only care prezintă pe scurt valorea financiară a fiecarui contract în parte, suma rambursată pe contract până la data curentă precum și ziua lunară de facturare, în funcție de care sunt generate automat mesajele de notificare pentru emiterea facturilor).


Meniul Operațiuni
Conține o listă suplimentară de acțiuni pe care un client beneficiar al unui contract de leasing le poate efectua:

 • Împuterniciri – pentru fiecare dosar de leasing în parte, clientul poate solicita împuterniciri pentru a efectua deplasări cu mașina (care reprezintă obiectul contractului de leasing) în afara țării. Completând un formular simplu scurtează în mod considerabil timpul de interacțiune cu personalul companiei de leasing. Odată aprobată cererea de împuternicire, scrisoarea va fi primită ca și document atașat în meniul Mesaje. Astfel clientul nu va trebui să printeze scrisoarea de imputernicire, având-o salvată pe telefonul mobil.
 • Centre de constatare – prin intermediul acestei funcționalități clientul poate localiza cu ușurință cel mai apropiat centru de constatare al asiguratorului și poate fi ghidat către locația selectată de către aplicația de navigație nativă de pe dispozitivul mobil.
   
 • Lichidare anticipată – permite notificarea companiei de leasing asupra dorinței clientului de a finaliza un contract de leasing înaintea termenului prevazut.


Meniul Utilizator
Reprezintă meniul de configurare a aplicației (schimbare parolă). 

înapoiDemo live

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Modul aplicabil în

Software leasing

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.