Acasă I Soluţii I Charisma Mobile Solutions I De ce Charisma Mobile Solutions

De ce Charisma Mobile Solutions

Aplicabilitatea crescută a dispozitivelor mobile le transformă în platforme de lucru şi de analiză de business ale viitorului. Ţinând cont de tendinţele actuale, extinderea competenţelor software în zona dispozitivelor mobile de ultimă generaţie este o declaraţie a puterii de inovaţie a echipei TotalSoft.
 

Beneficii financiare şi operaţionale

Reduc timpul de analiză a performanţei companiei
Datorită actualizării permanente, pe baza oricăror modificări în sistemul informatic integrat al organizaţiei, dar şi datorită posibilităţilor extinse de conectare on-line, top managementul sau persoanele autorizate pot consulta în timp real orice indicator de performanţă financiară sau non-financiară;

Imagine sintetică a indicatorilor de performanţă
Indicatorii de performanţă predefiniţi sunt afişaţi într-un format intuitiv şi uşor de înţeles, pentru a evidenţia rapid segmentele de business performante sau neperformante. Soluţiile folosesc indicatori scalari şi serii sau matrice de date, pentru o acoperire perfectă a necesarului de informaţii la nivel de top management;

Tehnologie de ultimă generaţie
Dispozitivul foloseşte tehnologii de ultimă generaţie, care extrag, analizează şi afişează informaţii relevante pe baza celulelor situaţionale comparative.
Soluţiile sunt recomandate pentru orice companie de business, indiferent de dimensiunea, sectorul de activitate sau organizarea acesteia (distribuţie, retail, servicii financiare, multi-locaţie, multi-departament, multi-produs);

Reduc costurile operaţionale
Datorită accesului direct, soluţiile mobile reduc semnificativ încărcarea departamentelor de analiză a performanţei. Monitorizarea datelor se realizează la nivel general şi/sau pe locaţie (magazin, oraş, departament, regiuni, linii de business), în mod sintetic sau detaliat, cantitativ şi/sau valoric, pe specificul sau nevoile fiecărei companii.


Tehnologie
Soluţiile Mobile Charisma sunt aplicaţii bazate pe sisteme de operare iOS, Android sau Windows 8 care se pot instala atât pe telefoane inteligence, cât şi pe tablete. iPad. Din suita de funcţii pusă la dispoziţie de kit-ul de dezvoltare software, soluţiile mobile furnizate de TotalSoft fac uz de:

  • Multi-touch;
  • Over-the-air sync (3G/WIFI);
  • Multitasking;
  • Push-notifications.


Bază de date accesibilă prin webservice

Sistemele Charisma dispun de un modul de procesare date server-side, care face disponibile rapoartele către aplicaţia mobilă prin intermediul unui serviciu web.

Astfel, prin intermediul unei conexiuni 3G sau WIFI, utilizatorul actualizează baza de date de la distanţă, la cerere sau conform unui program de actualizare (update) prestabilit. Canalul de comunicare este securizat si criptat pentru a îmbunătăţi factorul de protecţie a datelor.Notificări PUSH
Folosind serviciul integrat Apple Push Notification, serverul de raportare poate notifica clienţii iPad/iPhone, chiar dacă aplicaţia nu este activă în acel moment. Astfel, când există date noi sau rapoarte generate automat, utilizatorul este atenţionat, rămânând astfel la curent cu evoluţia parametrilor urmăriţi.


Vizualizare rapoarte offline
Rapoartele şi indicatorii sunt stocati local pe dispozitivul mobil, pentru o vizualizare ulterioară în mod offline. Se foloseşte instrumentul (engine) preinstalat de baze de date SQLite.


Securitate
Prin intermediul unei aplicatii care poate fi accesată prin orice browser, se pot transmite mesaje de avertizare pentru returnarea, blocarea sau ştergerea datelor de la distanţă aflate pe orice tabletă. Orice tabletă din portofoliul de device-uri se poate localiza pe hartă, în cazul în care este anunţată pierderea sa.


Implementare şi update automat de aplicaţie
Aplicaţiile şi actualizările periodice se pot instala rapid, prin descărcare automată de la distanţă.
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.