Acasă I Soluţii I Charisma Mobile Solutions

Aplicatii mobile - Charisma Mobile Solutions

Aplicabilitatea crescută a dispozitivelor mobile le transformă în platforme de lucru şi de analiză de business ale viitorului. Ţinând cont de tendinţele actuale, extinderea competenţelor software în zona dispozitivelor mobile de ultimă generaţie este o declaraţie a puterii de inovaţie a echipei TotalSoft. Timpul valoros pierdut de echipa de management pe rapoarte şi analize create din surse eterogene sau din lipsă de comunicare, poate fi salvat acum de un instrument robust de analiză comparativă de business, uşor de utilizat, direct pe dispozitivul mobil.

Companiile, persoanele din top management în mod special, au nevoie de o soluţie modernă, extrem de rapidă şi intuitivă vizual, de ultimă generaţie, special proiectată pentru a oferi o imagine în timp real a stării de sănătate a companiei.

TotalSoft a realizat un prim pas în această direcţie, prin construirea unei suite de aplicaţii cu interfaţă utilizator optimizată pentru modul de lucru "multi-touch": Charisma Mobile Solutions. Aceste soluţii de business pot fi utilizate pe telefoane mobile şi tablete Apple şi permit o interacţiune uşoară şi rapidă datorată similitudinii cu sistemul de operare iOS. Top management-ul poate accesa informaţii detaliate şi actualizate în timp real despre companie, într-o formă grafică intuitivă, cu o simplă atingere.

Charisma Mobile Solutions cuprinde produsele Charisma Analyzer, Cell Monitor, Portfolio Management, Medical Software şi EMR, aplicații mobile care oferă conectare permanentă la sursele de date ale organizaţiei şi reprezintă cea mai bună bază de decizie sau de informare la nivel managerial, totul datorită integrării native cu suita de soluţii de business Charisma, cu aplicații ERP sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor companiei.
 
Sistemele ERP mobile combină puterea analitică a aplicaţiilor software cu cea mobilă a gadget-urilor, permiţând vizualizarea rapidă a indicatorilor de performanţă, navigarea uşoară prin datele care stau la baza acestor indicatori, generarea de statistici pe baza unor surse de date diferite, care pot fi sisteme ERP, sisteme de Contract Management sau soft medical de gestiune a unităţilor medicale. Informaţiile preluate de aplicațiile mobile din diverse surse de date se sincronizează automat, prin cloud ERP utilizatorul având acces la date, analize, previzionări actualizate şi la agenda de întâlniri.


Câţiva dintre clienţii care utilizează aplicaţii mobile Charisma

De Ce Charisma Mobile Solutions | Software ERP

De ce Charisma Mobile Solutions

Aplicabilitatea crescută a dispozitivelor mobile le transformă în platforme de lucru şi de analiză de business ale viitorului. Ţinând cont de tendinţele actuale, extinderea competenţelor software în zona dispozitivelor mobile de ultimă generaţie este o declaraţie a puterii de inovaţie a echipei TotalSoft.

Înapoi sus mai mult

Aplicatie Mobil Cash Flow | Charisma ERP

Mobile Cash Flow

Mobile Cash Flow facilitează accesul utilizatorilor la informații financiare ale companiei, actualizate în timp real și permite aprobarea de plăți prin accesul direct de pe un dispozitiv mobil (smartphone, tabletă).

Înapoi sus mai mult

Charisma Sales Force Aplicatie Mobil | Software ERP

Mobile SFA

Charisma Mobile SFA (Sales Force Automation) este o soluţie destinată automatizării şi eficientizării procesului de vânzare, care pune la dispoziţia forţelor de vânzare de pe teren toate informaţiile necesare, în orice moment, din orice loc. Soluţia permite preluarea comenzilor, urmărirea şi controlul inventarului, fluxurile comenzilor, administrarea clienţilor, previzionarea vânzărilor, precum şi evaluarea performanţei angajaţilor.

Înapoi sus mai mult

Field Service Management - Aplicatie Mobil | Charisma ERP

Mobile FSM

Charisma Mobile FSM (Field Service Management) asigură un suport complex pentru toate tipurile de activități desfășurate în teren prin transmiterea și culegerea de informații în timp real. Soluția oferă integrare nativă cu Charisma ERP si Microsoft Dynamics CRM, cât și cu fluxurile de lucru existente în cadrul companiei.

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile Gamification for Sales | Software CRM

Mobile Gamification for Sales

Charisma Mobile Gamification for Sales este un sistem de management al relației cu clienții care îmbină principii native de CRM cu cele specifice jocurilor, scopul fiind creşterea gradului de implicare a angajaţilor, recuperarea rapidă a investiţiei în sistemul informatic utilizat de companie, creşterea calităţii datelor colectate şi, nu în ultimul rând, a gradului de învăţare a produselor de către echipa de vânzări.

Înapoi sus mai mult

MobiLeasing - Aplicatie Mobila Pentru Leasing | Charisma ERP

MobiLeasing

Versiunea mobilă a aplicației Web Leasing permite dealerilor auto să trimită și să aprobe oferte de finanțare personalizate în doar trei pași simpli și rapid de urmat.

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile eCare - Software B2B | Charisma ERP

Mobile eCare

Charisma Mobile eCare este o aplicație care rulează pe telefoane mobile cu sisteme de operare iOS și Android și care le oferă utilizatorilor acces facil la o serie de informații legate de contractele de leasing pe care aceștia le au semnate cu o anumită companie de leasing.

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile MedCare | Aplicatii mobile

Mobile MedCare

Charisma Mobile MedCare reprezintă o aplicație care rulează pe telefoanele mobile cu sisteme de operare iOS și Android, și care oferă pacienților acces rapid și facil la informații precum programul medicilor, planificarea vizitelor, vizualizarea rezultatelor analizelor sau diagnostice și tratamente.

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile Analyzer - Software Business Intelligence

Mobile Analyzer

Charisma Mobile Analyzer introduce o interfaţă utilizator special concepută pentru modul de lucru "multi-touch", rapoartele şi analizele putând fi accesate acum de pe orice dispozitiv mobil (iOS, Android).

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile Cell Monitor | Software ERP

Mobile Cell Monitor

Charisma Mobile Cell Monitor este imaginea grafică, intuitivă şi actualizată a organizaţiei dumneavoastră, care poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil. Fără a fi nevoie de intervenţia utilizatorului, indicatorii de performanţă sau operaţionali ai companiei îşi modifică valorile la secundă, în funcţie de evoluţia lor reală, şi pot fi accesaţi în orice moment, din orice loc, prin orice tip de dispozitiv mobil cu acces Internet.

Înapoi sus mai mult

Aplicatie Mobil Portfolio Management | Charisma ERP

Mobile Portfolio Management

Charisma Mobile Portfolio Management este o soluţie on-line care se adresează top managementului în vederea monitorizării statusului proiectelor în timp real. Conectat permanent la datele financiare şi non-financiare din din orice sistem de gestiune a proiectelor şi contractelor (ERP, CRM, Primavera), soluţia oferă mobilitate maximă utilizatorilor şi o vizualizare celulară grafică a business-ului şi a proiectelor active.

Înapoi sus mai mult

Aplicatie Mobil Software Medical - Charisma ERP

Mobile Medical Software

Charisma Mobile Medical Software este un sistem on-line care se adresează managerilor clinicilor medicale, laboratoarelor şi spitalelor, oferindu-le mobilitate maximă prin conectarea permanentă la date financiare şi non-financiare, structurate în mod celular, pe locaţii, zone geografice sau linii de business.

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile EMR - Software Medical | Program ERP

Mobile EMR

Charisma Mobile EMR este destinată în exclusivitate personalului medical, având rolul de a le oferi accesul uşor la fişa electronică a pacienţilor (Electronical Medical Record) indiferent dacă acesta se află la camera de gardă, în salon sau în orice alt loc din unitatea medicală. Şi în acest caz, soluţia se poate conecta la orice aplicaţie de management al activităţii medicale care include un modul dedicat fişei electronice a pacientului.

Înapoi sus mai mult

Aplicatie Mobile Reporting | Charisma ERP

Mobile Reporting

Aplicație mobilă ce rulează pe telefoanele mobile și prin intermediul căreia se pot interoga diferite tipuri de date din ERP. Aplicația este utilă în special pentru partenerii cu care colaborează compania.

Înapoi sus mai mult

Aplicatie Task Management | Charisma Mobile Solutions

Tasky

Tasky este o aplicaţie de sine stătătoare, dar care se poate sincroniza uşor şi cu alte soluţii profesionale de planificare (gen MS Outlook), oferind astfel posibilităţi extinse de transfer sau actualizare a stadiului de realizare a activităţilor zilnice. Gândită ca o aplicaţie colaborativă, Tasky simplifică urmărirea acestor activităţi, grupându-le pe categorii, atribuindu-le alerte în funcţie de priorităţi sau replanificându-le, în cazul depăşirii termenelor de realizare.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Inevitabil, angajații Servier Pharma sunt mai productivi: aplicațiile sunt mai intuitive, operarea solicită mai puțin timp, toate informațiile sunt consolidate pe un singur dispozitiv, iar materialele de marketing sunt disponibile imediat. Când într-o singură zi trebuie să susții 10-12 prezentări, aceste facilități cu siguranță te ajută să fii mai eficient. ..."
Laurențiu Bogdan,
IT Manager Servier Pharma
Servier Pharma

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.