Acasă I Soluţii I Charisma HCM I Module I HR Analyzer I Rapoarte de HR

Rapoarte de HR

Prin Charisma HR Analyzer puteți crea și urmări dinamic o serie de indicatori folosiți în activitatea de resurse umane care vă oferă o perspectivă unitară asupra indicatorilor de performanță.

 
Analiză de personal
Identificați tendințele de angajare, rotația de personal sau promovările din companie 
 • Analiza de personal poate fi realizată acum printr-un singur raport dinamic care surprinde într-un singur raport informații globale despre tendințele de personal, cu opțiune de analiză aprofundată pe departamente și intervale de timp în funcție de schimbările apărute pe poziții, angajări sau întreruperi de activitate;
   
 • În plus, se pot ierarhiza indicatorii de performanță pe diverse dimensiuni: categoriile de angajați (manager, angajați executivi, personal auxiliar) sau plecările din cadrul anumitor familii de poziții. Nivelul performanței înregistrate este afișat în funcție de echivalentul FTE (full-time equivalent).
 

Planificarea succesiunii
Anticipați golurile de personal pentru pozițiile cheie din programul de succesiune al companiei
 • Planul de succesiune reprezintă o opțiune serioasă a companiilor pentru asigurarea unei continuități sănătoase în rândul pozițiilor critice. Monitorizarea și analiza încrucișată a riscului de părăsire pentru pozițiile critice se face foarte ușor de către specialiștii HR cât și de manageri;
   
 • Analiza vizuală vă ajută să identificați zonele de risc unde s-ar pierde un număr considerabil de angajați. Raportul afișează toate grupurile de angajați din companie în funcție de vârstă și număr: grupurile care au foarte puțini membri mai în vârstă trebuie vizate pentru elaborarea unor planuri de succesiune pentru a reduce riscul asociat pozițiilor.
 

Planificarea forței de muncă
Folosiți datele pentru a stabili politici de HR
 • Politicile de HR au o influență puternică asupra moralului și retenției angajaților, de aceea este foarte important ca deciziile să fie luate pe baza unor date care permit planificarea și calibrarea forței de muncă pentru un maxim de rezultate;
   
 • Raportul vă permite să realizați scenarii prezumtive și analize de impact pe numărul de angajați care se află sub o anumită țintă de pensionare. Profilele din zona inferioară oferă o perspectivă complementară: repartiția numărului de persoane pe departamentele companiei în funcție de anii rămași de activitate. Prin intermediul cursorului mobil se simulează diferite situații prin intermediul cărora se obține o înțelegere mai bună a efectelor unor politici posibile privind pensionarea în cadrul companiei.
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.