Acasă I Industrii I Financiar Bancar

Soluții Software pentru Financiar - Bancar

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Financiar - Bancar
Aflaţi cum am susţinut succesul celor mai puternice companii financiar-bancare din România  

"Un rol important l-a jucat partea de contabilitate, acoperită foarte bine de Charisma, la acel moment fiind singura soluţie care funcţiona pe contabilitatea bancară, conform reglementărilor BNR, implementarea noului sistem contabil făcându-se fără un efort deosebit din partea noastră", Florin Maxim, IT Manager Deutsche Leasing Romania

[mai mult]

„În momentul implementării soluţiei făceam circa 150 de contracte noi pe lună. Datorită sprijinului din partea aplicaţiei am ajuns la circa 700 de contracte noi pe lună. Un volum de patru ori mai mare, şi nu prin multiplicare cu patru a personalului“, Adrian Alexe, Preşedinte şi Director General la Ţiriac Leasing.

[mai mult]

 

În cadrul sectorului financiar-bancar existenţa unui sistem informaţional şi implicit informatic performant, integrat cu sistemele proprietare de core-banking, constituie factorul cheie al îmbunătăţirii indicatorilor economico-financiari. Soluţiile Charisma se detaşează prin eficienţă, simplitate în utilizare, dar şi expertiză financiar-bancară obţinută datorită numărului mare de clienţi. Astfel, peste 60 de companii din domeniul financiar – bancar, incluzând bănci, companii de asigurări, companii de leasing sau de brokeraj, beneficiază de soluţiile Charisma dedicate acestui sector.

Orice instituţie financiar-bancară are la dispoziţie un set de instrumente puternice, uşor de adaptat şi customizat, prin care îşi poate reduce costurile operaţionale semnificativ, crescând securitatea, transparenţa şi performanţa financiară.

Sistemul ERP de management financiar-bancar este utilizat de către cele mai importante banci din Romania: BCR, BRD, Credit Europe Leasing, Garanti Bank, Unicredit, Raiffeisen etc. Solutia Charisma ERP accelereaza procedurile financiare, ofera un management puternic al cheltuielilor, ofera un management simplificat si auditabil veniturilor si asigura o vizibilitate completa, in timp real, asupra performantei financiare a afacerii.

 

Soluţii dedicate sectorului financiar-bancar

Soluţie de leasing

TotalSoft a dezvoltat o soluţie dedicată sectorului de leasing, prin care se realizează managementul complet al contractelor şi operaţiunilor de leasing financiar şi operaţional. Soluţia reuşeşte fidelizarea clienţillor prin programe de creditare flexibilă, conform caracteristicilor pieţei şi a cererilor de finanţare. În plus, riscurile societăţilor de leasing scad datorită unor funcţionalităţi precum trasabilităţii complete a fluxului de documente, a gestiunii eficiente a portofoliului de clienţi şi a obiectelor finanţate, dar şi a menţinerii istoricului tuturor modificărilor în viaţa contractelor.

[mai mult]

Soluţie CRM
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie pentru gestiunea relaţiilor cu clienţii inovativă, accesibilă, care oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice companiilor  financiar-bancare, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii de CRM bancar de pe piaţa românească.

În plus, consultanţii noştri vă pot ajuta “să auziţi” mai bine nevoile clienţilor, să înţelegeţi aceste nevoi şi să răspundeţi proactiv prin dezvoltarea şi maturizarea unor procese şi practici în cadrul tuturor echipelor care interacţionează cu clienţii. Prin creşterea agilităţii într-o piaţă din ce în ce mai competitivă puteţi răspunde mai uşor cerinţelor clienţilor, înconjurând cu o atitudine profesionistă produsele şi serviciile dumneavoastră.

Cu ajutorul acestei soluţii compania dumneavoastră îşi va îmbunătăţi radical eficienţa echipelor comerciale. Monitorizarea acţivităţii echipelor de vânzări, evaluarea eficienţei investiţiilor de marketing, adoptarea şi dezvoltarea unor procese şi practici interne orientate client, înţelegerea nevoilor clientului şi utilizarea unei singure voci în relaţia cu clientul – vor ajuta compania dumneavoastră să se transforme într-o organizaţie modernă, agilă, orientată client.

Vă oferim suportul necesar pentru a vă înarma angajaţii cu un instrument de business modern, robust şi inovativ, şi pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod sănătos.

[mai mult]

Soluţie pentru administrarea poliţelor de asigurare
Una dintre cele mai cerute soluţii software, soluţia dedicată companiilor de asigurări, micşorează cheltuielile şi riscurile interne prin administrarea poliţelor de asigurare, indiferent de tipul acestora (de bunuri, de viaţă, de răspundere civilă auto, de risc financiar). Această soluţie automatizează generarea asigurărilor şi calculul valorilor pe bază de convenţii de asigurare prestabilite cu partenerii asiguratori şi asigură trasabilitate completă a bunurilor cu contractele de finanţare, prin gestiunea borderourilor de asigurări şi a fişelor lunare de contare.

[mai mult]

Soluţie pentru gestiunea contractelor de refinanţare
Modulul de refinanţare urmăreşte şi eficientizează operaţiunile cu contractele de finanţare de la instituţii bancare sau din cadrul grupului companiei, prin definirea şi mentenanţa liniilor de finanţare şi a tragerilor de bani.

[mai mult]

Soluţie pentru colectarea debitelor
Soluţia Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii financiar-bancare dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.

[mai mult]

Soluţie de business intelligence
Soluţia de business intelligence dedicată sectorului financiar-bancar acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici organizaţiilor financiar-bancare. Soluţia maximizează profitul instituţiilor financiar-bancare de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile).

 [mai mult]

Soluţii self service
Rolul soluţiilor self-service dezvoltate de TotalSoft este de a creşte transparenţa şi loialitatea partenerilor instituţiilor financiar-bancare – clienţi, furnizori, distribuitori, angajaţi. Aceste soluţii reduc semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru organizaţie, cât şi pentru partenerul de afaceri al acesteia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite.  Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Administrarea contractelor de wholesale
Charisma Wholesale monitorizează şi administrează profitabil contractele de wholesale semnate cu dealerii sau alţi parteneri, sau încheiate între doi parteneri terţi, în vederea vânzării de bunuri în cantităţi mari în condiţiile unei finanţări avantajoase oferite de companie. Soluţia facilitează calculul de dobânzi şi taxe asociate contractelor şi păstrează istoricul tuturor modificărilor intervenite în viaţa contractelor.

[mai mult]

Managementul contractelor de factoring
Charisma Factoring aduce beneficiul integrării managementului contractelor de finanţare în regim factoring, administrând într-un mod flexibil liniile de creditare, produsele  financiare valabile, categoriile de risc de încadrare clienţi, sau mecanismele de calcul dobânzi sau discounturi. Această soluţie permite creşterea portofoliului de clienţi şi implicit a profitabilităţii instituţiilor financiar-bancare.

[mai mult]

Soluţie de tip ERP
Charisma ERP integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă,  prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de instituţii financiar-bancare de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS - bancare sau de grup.

Charisma ERP este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani, prezente şi viitoare, din cadrul unei instituţii financiar-bancare pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente.

[mai mult]

Managementul resurselor umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele. 

Charisma HCM este una dintre cele mai avansate soluţii software de gen din România, incluzând o experienţă de peste 10 ani în diverse verticale de piaţă. Soluţia Charisma HCM susţine peste 10% din forţa de muncă activă a României.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.   

[mai mult]

Soluţii de raportare către CRB şi Banca Naţională
Cele două soluţii asigură acurateţea şi corectitudinea datelor transmise către biroul de credit-risc şi către Banca Naţională a statului. Soluţiile acoperă raportarea periodică a situaţiilor clienţilor şi a contractelor active aflate în porfofoliu.

 

Pentru un demo gratuit la sediul dumneavoastră, vă rugăm contactați-ne folosind acest formular.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Cronologic, experienţa colaborării grupului cu TotalSoft a fost mai timpurie în celelalte ţări amintite, dar sub aspectul volumului de activitate şi al complexităţii cerinţelor soluţiei software necesare, parteneriatul din România a fost mult mai important ..."
Mihaela Mateescu,
General Manager
Raiffeisen Leasing
"... Am externalizat serviciile de payroll către TotalSoft începând cu anul 2008 şi suntem mulţumiţi de alegerea făcută. Calitatea serviciilor furnizate băncii ne-a condus la dezvoltarea relaţiei prin adoptarea Charisma HCM în toate filialele Grupului Société Générale din România. ..."
Adela Jansen,
Human Resources Executive Director
BRD - Groupe Société Générale
"... Piaţa de leasing creşte de la an la an, drept urmare şi concurenţa în domeniu devine din ce în ce mai acerbă. În aceste condiţii, pentru un business mai profitabil, rapiditatea şi capacitatea de organizare sunt cuvinte de ordine. O soluţie IT, cum e Charisma ERP poate aduce într-o companie de profil creşterea eficienţei, dar şi valoarea adăugată care face diferenţa între competitori. ..."
Aurelia Leoveanu,
General Manager RCI Leasing
RCI Leasing
"... Decizia asupra soluţiei producătorului român a fost luată ţinând cont de criterii majore precum experienţa vastă a companiei pe piaţa locală şi internaţională, dar şi statutul de partener Microsoft Business Solutions. Nu a existat nici o altă soluţie care să acopere complet nevoile şi cerinţele noastre. ..."
Borislav Hristov,
Chief Executive Officer
Kronos Recovery Management

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.