Acasă I Soluţii I Charisma Analyzer I Charisma Analyzer Server

Charisma Analyzer Server

Charisma Analyzer Server este un instrument de Business Intelligence colaborativ foarte ușor de adoptat și utilizat. Este o alternativă rapidă la soluțiile tradiţionale de business intelligence lente și rigide existente pe piață. Este un nou tip de BI care rulează de 100 de ori mai rapid. Nu impune creșteri de personal pentru exploatare, iar utilizatorii se pot instrui gratis și rapid, rezultatele fiind imediate.

Dashboard-uri interactive pe web
Utilizatorii au acum la îndemână o modalitate facilă de a combina toate datele și rapoartele dorite într-un tablou de bord puternic, complet și actualizat în timp real. Datele şi rapoartele pot fi publicate pe web, fiind posibilă filtrarea lor şi analiza tendinţelor direct dintr-un browser.
 
Prin Charisma Analyzer Server, trecerea de la tabele de date la vizualizări interactive și tabele de bord se realizează doar cu ajutorul câtorva clicuri. Colegii, clienții sau partenerii pot avea acces imediat la informații utile, printr-o singură logare, într-un mediu securizat.
 
 
Acces rapid la o mare diversitate de tipuri de date
Charisma Analyzer Server transformă milioane de rânduri de date în răspunsuri și concluzii, totul la o viteză extrem de mare. La un clic distanță, fără o pregătire tehnică, se pot utiliza date din memorie şi se pot conecta rapoartele direct la bazele sau cuburile de date.
 
Utilizare în regim self-service
Charisma Analyzer Server aduce conceptul de self-service în Business Intelligence. Managementul companiei are acum tot ce-i trebuie pentru a afla răspunsurile dorite, oamenii tehnici putându-se concentra pe strategia IT a companiei. Orice schimbare de raport sau nouă variabilă care intervine în procesul de analiză nu mai necesită implicarea mai multor departamente, ci doar a utilizatorului final. Astfel, se atinge cel mai eficient grad de utilizare a unei platforme de Business Intelligence.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.