Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I HCM I Actualizați D205 în Charisma HCM

Actualizați D205 în Charisma HCM

Stimate partener,

Cu siguranţă sunteţi la curent cu ultimele modificări legislative: în declaraţia D205 este centralizat impozitul reţinut de plătitor pentru toate tipurile de venit, inclusiv venituri salariale – înlocuind astfel fişele fiscale. În paralel cu această modificare legislativă, colegii din departamentul helpdesk vă transmit ultimul update al Charisma HCM care este necesar la pregătirea datelor pentru D205.

Termenul limită de depunere a Declaraţiei 205 este 28 februarie.

TotalSoft vine în întâmpinarea nevoii dumneavoastră printr-un efort deosebit de dezvoltare. Numai prin intermediul modulului Declaraţii din cadrul soluţiei Charisma HCM veţi putea genera automat Declaraţia 205 în vederea unei raportări corecte către stat, în conformitate cu noile dispoziţii şi în termenul legal.

Am pregătit pentru dumneavoastră un scurt ghid care explică noile modificări: asemănări, deosebiri şi implicaţii în Charisma HCM:

Sumar legislativ referitor la Declaraţia 205

Vă invităm să contactaţi responsabilul dumneavoastră de vânzări din TotalSoft pentru a afla mai multe detalii despre această modificare în Charisma HCM, sau trimiteţi un reply la adresa sales@totalsoft.ro cu datele dumneavoastră de contact. Veţi fi contactat(ă) în cel mai scurt timp de un reprezentant TotalSoft.

Cu stimă,
Echipa TotalSoft


 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.