Acasă I Clienţi I Referinţe Charisma

Referinţe Charisma

Recomandările au o importanţă deosebită în aprecierea calităţii unei soluţii software. Succesul unei implementări ERP înseamnă garanţia unor metodologii de implementare complexe, a maturităţii proceselor de dezvoltare, dar şi a experienţei oamenilor din spatele produsului. Va invităm să parcurgeți referințele primite din partea clienților noștri în ceea ce privește sistemele ERP alese de companiile lor.

Industrie:Soluţie:
Am găsit 3 elemente în "Referinţe"

Altimex accelerează creșterea afacerii, utilizând Charisma

" În mod normal, o companie neinformatizată își crește numărul de oameni din backoffice, operaționali, cel putin proporțional cu creșterea cifrei de afaceri. Noi am reușit o performanță pe care nu o credeam posibilă în urmă cu jumătate de an. În 2015 ne vom dubla cifra de afaceri cu un număr mai mic de oameni în backoffice. Cel mai mare aport în această ecuație îl are sistemul Charisma ", Cristian Iordan, Senior Managing Partner

Înapoi sus mai mult

Profipet si Zoomania

" În martie 2013, compania a ales Charisma ERP atât pentru activitatea de distribuție, cât și pentru cea de retail. Un accent deosebit s-a pus pe optimizarea procesului de reaprovizionare a stocului în vederea vânzării şi, implicit, pe îmbunătăţirea vitezei de răspuns la schimbările apărute în cererile clienților. "

Înapoi sus mai mult

Eurolines

" Am descoperit că avem foarte multe zone ineficiente, lucru de care nu ne dădeam seama. Acum, toate aspectele negative ale activităţii se văd. Am reuşit să eliminăm ineficienţele şi  să obţinem avantaje competitive", Cosmin Marinof, Sales Manager

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.