Acasă I Soluţii I Charisma HCM I Module I Talent Management I Managementul şi Evaluarea Performantelor

Managementul şi Evaluarea Performantelor

Companiile şi angajaţii, în particular, au rezultate mai bune atunci când împărtăşesc obiective comune, măsoară indicatorii de performanţă şi recompensează succesul. Managementul şi Evaluarea Performanţei oferă angajaţilor, managerilor şi echipelor de resurse umane instrumentele şi perspectivele potrivite pentru a inspira oamenii să îşi îndeplinească sarcinile.

Modulul Managementul şi Evaluarea Performanţei transformă metodele tradiţionale de a evalua indicatori de performanta prin alinierea obiectivelor individuale ale angajaţilor cu obiectivele strategice ale organizaţiei. Managerii şi angajaţii lucrează împreună pentru a defini, revizui, măsura şi actualiza obiectivele şi indicatorii de performanta, oriunde, oricând, prin intermediul  unor portaluri intuitive, de tip self-service.

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Managementul şi Evaluarea Performanţei


Modulul Managementul şi Evaluarea Performanţei se integrează perfect cu alte module, precum dezvoltarea carierei şi a planului de succesiune, pentru identificarea oamenilor potriviţi rolurilor de leaderi sau a celor cu nevoi specifice de dezvoltare.

Prin integrarea cu modulul Managementul Compensaţiei se obţine o legătură directă între performanţa individuală şi salariile plătite sau pachete de compensare. Programele de recompensare asigură disponibilitatea şi retenţia angajaţilor performanţi, şi contribuie la dezvoltarea unei culturi organizaţionale care vizează indicatori de performanta adecvaţi pentru performanţe ridicate, dar şi planuri de dezvoltare a carierei.

evaluarea performantei


Beneficii financiare şi operaţionale


Asigură productivitate ridicată

Obiectivele companiei, managerului, echipei şi a angajaţilor sunt aliniate cu cele organizaţionale. Astfel are loc o integrare completă cu funcţiile şi departamentele pentru o performanţă maximă.


Dezvoltă performanţa companiei

Construieşte o viziune comună şi stimulează unitatea organizaţională datorită instrumentelor care permit delegarea de obiective pe verticală.


Scenarii Win-win

Procesele de evaluare flexibile şi intuitive cresc implicarea angajaţilor şi simplifică activităţile de administrare pentru managerii de linie şi a profesioniştii din domeniul HR.


Asigură vizibilitate

Vizualizările grafice cuprinzătoare permit managerilor să monitorizeze cu uşurinţă indicatorii de performanţă specifici oricărui departament.


Funcţionalităţi Self-Service

Funcţionalităţile de tip self-service pentru anagajţi şi manageri ajută la definirea planurilor de performanţă, stabilirea şi revizuirea obiectivelor, dar şi la evaluarea rezultatelor.


Stimulează adopţia soluţiei

Accesul facil, bazat pe un browser multi-limbă încurajează angajaţii să îl utilizeze, indiferent de locaţia acestora.


Responsabilizează managerii si echipa de HR

Imaginile de ansamblu şi informaţiile de tip drill-down cu privire la locaţii, echipe şi angajaţi permite apariţia unor procese decizionale mai bune atât pentru manageri, cât şi pentru specialiştii HR.


Îmbunătăţeşte procesele specifice

Evaluările de performanţă asistate oferă cele mai bune practici în cazul evaluărilor, iar rapoartele preconfigurate pentru specialiştii de HR permit monitorizarea calităţii şi a respectării regulilor interne.


Economiseşte timp

Analizele cuprinzătoare şi rapoartele integrate salvează timp şi permit utilizarea optimă a datelor referioare la performanţa angajaţilor.


Creşte anagajamentul

Planificarea, monitorizarea, dezvoltarea şi capacităţile crescute de recunoaştere a performanţei într-un mediu colaborativ maximizeză potenţialul, retenţia şi satisfacţia angajaţilor la locul de muncă.


Eficientizează fluxul de lucru

Memento-urile în timp util, solicitările rapide şi scorecard-urile asigură managerilor de linie eficienţa proceselor specifice managementului performanţei.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.