Acasă I Campanii I Charisma HCM Portal

Charisma HCM Portal


Construit în jurul unui concept de utilizare bazat pe roluri atribuite celor care accesează portalul – angajați, manageri, și specialiști HR – produsul ajută la creșterea transparenței în comunicarea dintre angajații companiei dumneavoastră. Practic, orice proces de lucru la care participă fiecare dintre cele trei părți va beneficia de pe urma utilizării intensive a Charisma HCM Portal.
 

Funcționalitățile principale

Detalii complete despre fiecare angajat
Produsul permite introducerea unor detalii generale despre angajații dumneavoastră - date personale, detalii angajare, funcție, documente personale asociate profilului, istoricul cărții de muncă, cereri de concediu, pontaj, fluturași de salarii.

Fluxuri de concedii
Produsul permite generarea unor cereri de concediu în funcție de criteriile stabilite
  • Numărul de zile solicitat
  • Departamentul din care face parte solicitantul
  • Tipul de concediu solicitat (odihnă, fără plată)
  • Alegerea înlocuitorilor

Fluxul permite verificarea ulterioară a solicitărilor de către superior sau de către departamentul de resurse umane.

Pontaj
Angajații pot completa o fișă de pontaj zilnică, cuprinzătoare, care poate fi apoi importată în Charisma HCM pentru calculul salarial. Fișele completate se află apoi la dispoziția departamentului de resurse umane și a managerilor interesați de aceste situații.

Rapoarte detaliate
Puteți genera cu ușurință rapoarte despre informații introduse în sistem care apoi pot fi trimise celor implicați în proces: personalul de HR, management, responsabili echipe.

Noi funcționalități
În următoarea perioadă vom dezvolta o serie de procese suplimentare care vor extinde capacitatea de adaptare a produsului la modul de lucru din compania dumneavoastră.
 

Beneficiile utilizării Charisma HCM Portal

Automatizați fluxurile de lucru
Charisma HCM Portal permite comunicarea şi utilizarea rapidă a unor fluxuri de lucru la care pot lua parte angajații companiei în funcție de poziția ocupată. Fluxurile de adeverințe, pontaj, înlocuitori angajați, evaluare, recrutare, concedii, documentație pentru bancă cât și multe alte modalități de lucru sunt disponibile companiilor care doresc automatizarea activităților primare, mari consumatoare de timp.

Reduceți costurile operaționale
Specialiştii de resurse umane pot acum să elimine orele alocate activităţilor de rutină, precum calcularea zilelor de concediu, solicitările de adeverinţe sau actualizarea informaţiilor despre angajaţi.

Motivați și responsabilizați angajații
Prin implicarea activă a managerilor şi angajaţilor în procesele de lucru, produsul contribuie la responsabilizarea personalului şi creşterea motivării acestora prin îmbunătăţirea transparenţei, comunicării şi colaborării în cadrul echipelor.
 

Dacă doriți mai multe informații despre aceste soluții sau prezentări complete la sediul dumneavoastră vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos:

Date de interes
Nume *
Compania *
Mobil *
Email *
Mesaj conţinut
 Trimite formular

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.