Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma ERP pătrunde în topul soluţiilor de tip ERP

Charisma ERP pătrunde în topul soluţiilor de tip ERP

Bucureşti, 9 martie 2010
Charisma ERP, soluţia integrată de gestiune a resurselor unei companii, pătrunde în clubul extrem de restrâns al soluţiilor de tip ERP “first tier” din România. După ce a fost clasat în 2009 pe locul 3 în topul soluţiilor ERP disponibile pe piaţa locală, după SAP şi Oracle, dar cu cea mai mare dinamică de creştere , de către compania de cercetare de piaţă Pierre Audoin Consultants, sistemul Charisma ERP primeşte în 2010 o nouă distincţie de marcă din partea grupului financiar de presă FinMedia.

Implementat în 11 ţări europene şi oferind o expertiză de necontestat în sectoare ca financiar-bancar, leasing, distributie, retail, construcţii, proiectare, servicii, utilităţi sau administraţie publică, sistemul Charisma ERP gestionează afaceri de peste 23 Mld Euro doar în România. Astfel, 160,000 de angajaţi din peste 350 de companii naţionale şi multinationale din România beneficiază de experienţa acumulată în cei 8 ani de la lansarea sistemului pe piaţă. În prezent, Charisma ERP domină detaşat verticale ca leasing, retail, distribuţie şi construcţii, oferind soluţii inovatoare, adaptate situaţiei economice dificile, către toate sectoarele de afaceri.

Datorită metodologiilor internaţionale pe care le inglobează şi a arhitecturii avansate, care poate susţine cele mai complexe activităţi, Charisma ERP a fost clasat recent în categoria first tier, destinată până acum exclusiv ERP-urilor de provenienţă internaţională.  Pe de altă parte, uşurinţa de utilizare, timpul redus de implementare şi implicit costurile scăzute de utilizare diferenţiază net Charisma drept cea mai avantajoasă soluţie ERP disponibilă pe piaţa românească.

Premiul “e-ERP First Tier 2009” acordat de grupul FinMedia răsplăteşte performanţa implementării sistemului Charisma în Alpha Bank. Proiectul a fost considerat de specialiştii băncii dept deosebit de complex, datorită desfăşurării simultane cu implementarea sistemului de core banking.

Sistemul Charisma ERP este disponibil pentru demonstraţii gratuite, la adresa: http://www.charisma.ro/pagina-promo.html. Charisma ERP înseamna 130 de specialişti în analize complexe de procese de afaceri, implementare, dezvoltare de soluţii la cheie şi suport post-vânzare.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.