Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma Collection aduce contracte de aproape 400 000 EUR companiei TotalSoft

Charisma Collection aduce contracte de aproape 400 000 EUR companiei TotalSoft


TotalSoft, membră a grupului Global Finance, anunţă finalizarea cu succes a implementării aplicaţiei de colectare a debitelor de la clienţi - Charisma Collection – în alte trei companii internaţionale: Raiffeisen Leasing Ucraina, Golden Deal Grecia şi Kronos Bulgaria.

Kronos este prima companie externă din portofoliul TotalSoft a cărei activitate este dedicată în exclusivitate colectării debitelor, clienţii săi fiind firme de renume din segmentul financiar bancar bulgar. Din acest motiv, Kronos este şi clientul cu cel mai mare număr de utilizatori ai aplicaţiei (100 de useri), număr care se aşteaptă să crească semnificativ până la finele anului 2010 pe fondul previziunii de creştere a companiei bulgare.

O altă implementare importantă este cea realizată la Raiffeisen Leasing Ucraina, membră a grupului Raiffeisen Leasing Internaţional. În ultimii ani, TotalSoft a derulat mai multe proiecte complexe de implementare software de business în filialele din România, Bulgaria şi Ucraina ale grupului Raiffeisen Leasing, axate în special pe sistemul informatic integrat Charisma ERP.

În numai un an de la lansarea sistemului pe piaţă, soluţia a fost achiziţionată de companii din 4 ţări europene (România, Bulgaria, Grecia şi Ucraina).

Charisma Collection face parte din Charisma Business Suite, suită de aplicaţii de business dezvoltată de TotalSoft de-a lungul celor 15 ani de activitate pe piaţa românească şi internaţională.  Sistemul a fost creat special pentru a ajuta companiile în procesul de urmărire a termenelor scadente ale facturilor emise şi notificarea automată a clienţiilor (prin SMS, scrisori sau apeluri telefonice).

Charisma Collection se poate integra cu orice aplicaţie de tip ERP, asigurând gestionarea eficientă a procesului de recuperare a debitelor.

Printre companiile care au implementat aplicaţia în anul 2009 se mai numără şi: Raiffeisen Leasing România, Raiffeisen Leasing Bulgaria, RCI Leasing, TBI Credit, Fildas, Impact sau Ţiriac Leasing.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.