Acasă I Despre noi I Cariere I De ce să trimiţi imediat un CV la TotalSoft

De ce să trimiţi imediat un CV la TotalSoft

Un brand fanion în domeniul soluţiilor informatice pentru afaceri
Cu peste 15 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Oferta noastră este să îţi deschidem posibilitatea să construieşti alături de noi cel mai răsunător succes românesc la nivel regional pe segmentul soluţiilor complexe de business. O carieră bazată pe implementarea soluţiei câştigătoare rămâne decizia ta.


Transparenţă managerială
Conform ultimelor studii de piaţă, dar şi a analizelor interne de satisfacţie a angajaţilor, relaţia cu superiorul direct rămâne un factor cheie în motivarea şi retenţia personalului. Iată de ce TotalSoft adoptă o cultură pentru evaluarea periodică a managementului în raport cu satisfacţia angajaţilor. Printr-o cultură deschisă şi caldă, prin politica “uşilor deschise”, prin tratarea colegilor cu respect şi demnitate, ne propunem să răspundem pozitiv nevoilor individuale ale fiecărui angajat.


Mediu de lucru dinamic şi profesional
"Agilitate" este atributul care stă la baza dezvoltării explozive din ultimii ani. Ai şansa să lucrezi intr-un mediu de lucru creativ, dinamic şi în continuă schimbare, în care performanţa individuală este aclamată şi recompensată la nivel de companie, la sfârşitul fiecărui an. Performanţa angajaţilor nostri se îmbină armonios cu o atmosferă de lucru relaxantă, datorită programului flexibil de lucru.


Pregătire de specialitate
Îţi oferim şansa participării active în proiecte reale, complexe, alături de un consultant cu expertiză relevantă în domeniul în care te angajezi. Astfel, vei putea acumula cunoştinţe valoroase într-un timp mult mai scurt comparativ cu clasicele programe de induction training. În plus, în fiecare an, performerii fiecărei direcţii de business beneficiază de cursuri de specialitate în afara ţării. Vin-o la noi şi construieşte-ti o carieră profesională de neegalat.


Posibilitatea publicării de articole în reviste de specialitate
Puţine companii îţi oferă posibilitatea publicării unor articole şi studii de caz sub semnătură personală. TotalSoft nu doar că te încurajează, dar îţi pune la dispoziţie o serie de canale de informare şi publicaţii de profil cu care are relaţii de afaceri, pentru a te ajuta să-ţi construieşti un nume în cercul extrem de restrâns al experţilor în soluţii complexe de business, sau să intri în larga comunitate a specialiştilor IT. 


Participări la conferinţe de specialitate
TotalSoft îţi oferă posibilitatea participării la seminarii, workshopuri, lansări de produse sau diverse conferinţe de specialitate. Ai astfel acces la ultimele informaţii şi tehnologii, ai şansa de a face schimb de experienţă profesională cu alţi consultanţi sau experţi din domeniu.


Informaţia – resursa necesară dezvoltării profesionale
Workshop-urile săptămânale de cercetare şi analiză a aplicabilităţii ultimelor tehnologii de dezvoltare îţi vor oferi posibilitatea să contribui şi să aduci valoare colegilor tăi, sau să îţi creşti valoarea. În plus, TotalSoft oferă abonamente la diverse reviste de afaceri sau de specialitate, pentru a fi permanent în contact cu schimbările pieţei. Astfel, ai acces la cele mai recente tehnologii din lume, poţi participa la proiecte de informatizare care vor schimba viitorul societăţii româneşti.


O cultură motivaţională
TotalSoft înţelege specificul şi complexitatea domeniului IT, dinamica forţei de muncă şi schimbarea permanentă a nevoilor angajaţilor noştri. De aceea, facem annual analize complexe de evaluare a dorinţelor şi nevoilor angajaţilor. Sală de relaxare, dozatoare de apă, suc şi cafea în incinta firmei, cantină complet amenajată, aer conditionat, acces Internet, e-mail şi la sisteme de comunicaţii real-time nelimitat – demonstreaza atenţia cu care TotalSoft tratează motivarea tuturor angajaţilor.


Teambuilding-uri relaxante
Ieşirile organizate în cele mai frumoase locuri din România fac parte deja din cultura TotalSoft. Îmbunătăţirea comunicării între colegi, mărirea coeziunii echipelor, oferirea periodică a unui model ideal, funcţional, care să fie urmat de toţi - sunt doar cateva dintre obiectivele urmărite de TotalSoft.


Viaţa socială – componentă esenţială în dezvoltarea personalităţii individuale
Ziua TotalSoft, sarbătorirea fetelor cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie, sărbatoarea de Craciun a copiilor sau petrecerea de sfârşit de an a angajaţilor, sunt doar câteva dintre momentele cheie din viaţa companiei, cu ocazia cărora cei peste 400 de angajaţi au ocazia să-şi pună în evidenţă personalitatea individuală.


Nu în ultimul rând, un pachet atractiv

TotalSoft este definit prin flexibilitate, receptivitate şi adaptabilitate la schimbările pieţei de muncă. Pachetele salariale au crescut de la an la an, şi ştim că vor creşte în continuare. Oferim în plus:

  • Bonusuri trimestriale sau anuale, în funcţie de performanţă
  • Asigurare medicală (cabinet stomatologic)
  • Acces la sală de fitness şi de masaj
  • Cursuri de limba engleză


Daca te-am convins, trimite imediat un CV la jobs@totalsoft.ro.
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.