Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Business-ul MedLife trece pe suita Charisma

Business-ul MedLife trece pe suita Charisma

 

11 aprilie 2011, București
 
MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a demarat un parteneriat cu producătorul de software TotalSoft, parte a grupului Global Finance, pentru implementarea unei platforme software complete, bazată pe suita de aplicații Charisma. 
 
Acest demers face parte dintr-un plan investițional mai amplu pe care MedLife îl derulează în vederea extinderii business-ului și care prevede, printre altele, înființarea mai multor spitale private în Bucureşti şi în ţară, precum și a primului spital privat din România care va include o unitate de primiri urgențe. 
 
Platforma software oferită de TotalSoft are la bază patru componente software: Charisma Medical Software și Charisma ERP -  vor integra activitatea medicală cu cea economică în vederea informatizării totale a fluxurilor de lucru, Charisma HCM - va asigura gestionarea activității de HR&Payroll pentru cei aproape 1500 de angajați MedLife, și un sistem de management a relației cu clienții bazat pe tehnologie Microsoft. Integrarea tuturor componentelor într-o platformă unică va asigura activității MedLife un nivel ridicat de performanță, siguranță în utilizare și o securitate sporită a datelor. 
 
Trecerea de la o aplicație software proprie, care a susținut activitatea cu succes până la un anumit nivel, la un sistem informatic integrat a fost o schimbare necesară pentru susținerea strategiei de dezvoltare a MedLife. Noul sistem va contribui la îmbunătăţirea sistemului informaţional din cadrul companiei, asigurând  o sursă unică de date privind pacienţii şi circuitul acestora în unitatea medicală, consultaţiile şi analizele efectuate, precum și informații de ordin financiar sau a relației cu clienții.” a declarat  Nicolae Marcu, Director General MedLife.
 
MedLife a ales TotalSoft deoarece furnizorul român deține o experiență de peste 16 ani în domeniul soluțiilor software destinate sectorului medical, timp în care a implementat soluțiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare și spitale atât din  domeniul privat, cât și din domeniul public, în țări precum Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia, Qatar, România sau SUA. 
 
La începutul lunii martie, compania TotalSoft a fost desemnată de către revista eFinance furnizorul român care a reușit cea mai importantă realizare în domeniul software-ului românesc: câștigarea statutului de furnizor preferat al companiilor prestatoare de servicii medicale din România. Distincția a venit să încununeze un an 2010 cu totul excepțional pentru divizia medicală din cadrul TotalSoft, an în care compania a semnat contracte cu cei mai importanti furnizori de servicii medicale. 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.