Mobile Cash Flow

Aplicaţia Charisma Mobile Cash Flow este disponibilă pentru sistemul de operare Apple iOS, iar activarea se face pe baza datelor de logare în Charisma ERP.
Meniul aplicaţiei, simplu şi intuitiv, a fost dezvoltat în limba engleză pentru a fi folosit cu uşurinţă de oameni din orice colţ al lumii.
Dashboard - Informație financiară sintetizată
Din acest ecran, utilizatorii pot:
  • Consulta situația cash-ului curent din conturi, filtrată după valuta preferată (RON, EUR, USD);
  • Analiza situația încasărilor și plăților realizate de la începutul lunii pănă la data curentă;
  • Planifica și estima încasări până la nivel de săptămână.
Previzionare Cash Flow
  • Utilizatorii pot simula diverse scenarii de cashflow pentru a estima data și condițiile în care pot dispune de o anumită sumă de bani. Ulterior, suma poate fi rezervată prin selectarea liniei de cash flow aferente, dar și a partenerului către care va fi direcționată.
Istoric financiar al relației cu partenerii
  • Dintr-un singur click, utilizatorii pot afla către ce furnizori trebuie efectuate plăți sau de la care clienți trebuie încasate creanțe. Aplicația mobilă încarcă din Charisma lista clienților  și furnizorilor, precum și facturile neîncasate, listate de la cea mai recentă până la cea mai veche;
  • Fiecare factură poate fi atât vizualizată direct în aplicația mobilă, cât și trimisă pe e-mail către persoana de interes, odată cu inserarea de comentarii adiționale și link-ul care permite deschiderea ei direct în sistemul Charisma.
Aprobare plăți
  • Ecranul oferă o privire de ansamblu asupra facturilor curente și permite bifarea acestora pentru plată, inclusiv plată parțială.

Clienti Mobile Cash Flow

Sergiana

Sergiana

Metaplast

Metaplast

Maurer Imobiliare

Maurer Imobiliare

Marty

Marty

Marathon

Marathon

ISAF

ISAF

Greentek

Greentek

ARC Brasov

ARC Brasov

ARC

ARC

Alvvimar

Alvvimar

Agro Chirnogi

Agro Chirnogi