Beneficii parteneri

TotalSoft a dezvoltat şi a perfecţionat un program de parteneriate care vă pune la dispoziţie o serie de beneficii, în funcţie de nevoile şi capabilităţile companiei dumneavoastră. Aveţi la dispoziţie nu doar cea mai puternică soluţie software de tip ERP, recunoscută pentru simplitate, flexibilitate, uşurinţă de adaptare la specificul fiecărui client şi viteză de implementare; aveţi în plus şi suportul nostru pentru a vă ajuta să rămâneţi competitiv, agil şi profitabil într-un mediu economic în continuă schimbare.

Mai mult, beneficiați de expertiza celui mai puternic furnizor de sisteme ERP din România, poziţie evidenţiată de către Pierre Audoin Consultants în studiul său de analiză a soluţiilor de afaceri disponibile pe piaţa locală, pentru cel de-al cincilea an consecutiv (2010-2015).
 

Beneficii parteneri

Services Partner

Value Added Reseller Partner

 Susţinerea permanentă cu materiale de marketing

x

x

 Referinţe pentru studii de caz şi comunicate de presă

x

x

 Discount standard conform tabelei de discounturi a producătorului

x

x

 Discounturi suplimentare pe baza volumului de vânzări

x

x

 Sales kit pentru partener

x

x

 Promovarea partenerului prin site şi alte materiale de marketing ale producătorului

x

x

 Protecţia conturilor dezvoltate de partener

x

x

 Suport in elaborarea ofertelor si in procesul de vanzare

x

x

 Suport în instalări şi configurări tehnice

x

x

 Training de vânzări

 

x

 Asistenţă vânzări

 

x

 Training implementare şi post-implementare

 

x

 Asistenţă implementare şi post-implementare

 

x

 Autorizare prestare servicii de mentenanţă şi suport tehnic

 

x

 Acţiuni comune de marketing

 

x

 Utilizarea gratuită a produsului pentru uz intern

 

x

 Exclusivitate teritorială

 

TBD

 Generare şi distribuire de leaduri către partener

 

x


Kit de partener Incă de la inceputul colaborării şi apoi în mod periodic Charisma va trimite partenerului un set de materiale de marketing şi vânzări în format electronic. Materialele pot fi folosite în procesul de vânzare al partenerului şi vor include printre altele descrieri complete ale produsului, oferte comerciale, model de contract, model de prezentări, bannere WEB, etc.

Protecţia conturilor
Primul partener care genereazâ interesul unui client în soluţia Charisma are exclusivitate de vânzare către acel client pentru o perioadă de 90 de zile de când a anunţat TotalSoft despre interesul respectivului prospect.

Generare şi distribuire de leaduri
Charisma generează prin diverse mecanisme de marketing şi pre-sales leaduri pe care le trimite către partenerii săi.

Discounturi standard
Charisma recomandă un preţ unic de vânzare către clientul final. Partenerii beneficiază de un discount, pentru sustinerea şi recompensarea eforturilor sale de promovare şi vânzare.

Discounturi de volum
TotalSoft va stabili cu fiecare partener, la încheierea contractului de parteneriat, o previziune de vânzari anuală. Funcţie de această previziune de vânzări, se agreează o grilă de bonusare suplimentară pentru atingerea şi/sau depăşirea volumelor de stabilite.

Cursuri de pregătire
Echipa TotalSoft organizează în mod periodic sesiuni de pregătire tehnică şi comercială pentru soluţiile sale. Aceste cursuri pot fi organizate la sediul sau, la sediul partenerilor sau în alte locaţii. Pentru anumite nivele de parteneriat participarea la aceste cursuri precum şi certificarea prin susţinerea unor teste este obligatorie.

Cursuri de pregătire în vânzări, implementare sau post-implementare
Echipele TotalSoft organizează în mod periodic sesiuni de pregătire tehnică şi comercială pentru soluţiile sale. Aceste cursuri pot fi organizate la sediul său, la sediul partenerilor sau în alte locaţii. Pentru autorizarea unui partener pe o anumită soluţie informatică sau pentru câştigarea statutului de Reprezentant exclusiv pe un anumit teritoriu, participarea la aceste cursuri precum şi certificarea prin susţinerea unor teste este obligatorie.

Asistenţă în procesul de vânzări
În funcţie de nivelul de parteneriat atins, Charisma pune la dispoziţia partenerilor săi resurse dedicate precum un account manager şi/sau un inginer tehnic pentru susţinerea procesului de vânzare, implementare sau suport post-implementare ERP.

Asistenţă în procesul de implementare sau post-implementare
În funcţie de nivelul de parteneriat atins, TotalSoft poate oferi suport de implementare sau post-implementare către clientul final, cu un discount faţă de preţul de lista a unor astfel de servicii.

Acţiuni de marketing comune
TotalSoft organizează periodic acţiuni de marketing şi evenimente dedicate partenerilor. Funcţie de nivelul de parteneriat atins, partenerii pot beneficia de pachete atractive de promovare şi participare la conferinţe, târguri sau la campanii de promovare online şi offline.

Exclusivitate teritorială
În funcţie de volumul de vânzări anual realizat şi de atingerea unui nivel de expertiză de implementare şi suport tehnic agreat , partenerul poate obţine exclusivitate teritorială. Echipele de vânzări TotalSoft vor redirecţiona toate oportunităţile venite din teritoriu către partenerul exclusiv, şi va oferi acţiuni de co-marketing pentru a-l susţine în generarea de noi oportunităţi de vânzare.