Charisma HCM susține conferinţa: Aspecte privind legislaţia muncii - salarizare, litigii, detaşarea angajaţilor

TotalSoft a răspuns invitației Avocatnet.ro de a se alătura unei dezbateri pe tema legislației muncii, aplicată în zona de salarizare, litigii și detașarea angajaților. Conferința, programată pentru data de 28 martie 2017, va avea loc la Hotel Intercontinental din București, începând cu ora 9.00.

Alice Trifan, Senior Sales Manager, TotalSoft va aduce în atenția audienței cele mai noi modificare legislative în domeniu HR  și va explica importanța utilizării unui instrument informatic care să susțină în mod corespunzător procese atât de importante pentru companie. Dincolo de nevoile operaționale zilnice, la care trebuie să raspundă orice echipa de HR, aplicarea corectă a normelor legislative este esențială pentru funcționarea corectă a oricărei companii.

Un astfel de sistem, care acoperă toate procesele de HR dintr-o companie și este adaptat permanentelor schimbări legislative, este Charisma HCM. Prin modulele sale specifice, Charisma HCM integrează activitatea operaționala de HR (administrarea de personal, salarizare, pontaj, self service, document management), cu cea de recrutare și selecție, formare și dezvoltare, managementul performanței, analiză  și raportare avansată de business (BI).

Conferinţa se adresează angajatorilor și specialiștilor care își desfășoară activitatea în domeniul resurselor umane și își propune să ofere un cadru propice unei dezbateri dinamice cu privire la probleme ridicate de clauzele speciale ale contractelor de muncă.