Charisma & TotalSoft parteneri ai Conferinței de Management al Riscului de Creditare organizată de ICAP Group

TotalSoft, unul dintre primii 10 furnizori globali de software pentru piața serviciilor financiare și parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), anuntă participarea sa, în calitate de partener principal, la Conferința de Management al Riscului de Creditare organizată de ICAP Group. Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, conferința va avea loc pe 23 mai, la Hotel Marriott din București  și va aduce în atenția mediului românesc de afaceri subiecte critice privind managementul riscului de creditare, precum și importanța datelor în gestionarea riscului.

Cu această ocazie, TotalSoft propune audienței Charisma Financial Risk Assessment, o soluţie dezvoltată special pentru a oferi informaţii financiare în adâncime, în timp real, care acoperă toţi indicatorii financiari sau non-financiari necesari unei analize de risc. Produsul oferă informaţii complete despre istoricul clienţilor, structura acţionariatului, companii afiliate sau participaţii în alte companii, date de profitabilitate sau rentabilitate, evaluarea riscului sau declaraţiile financiare din ultimii ani. 

Charisma Financial Risk Assessment structurează informaţiile pe categorii de interes, cum ar fi profil companie, evaluare risc insolvenţă, limită de credit, garanţii reale, acţionari şi participaţii, relaţii de afaceri între acţionariat şi alte companii, lichiditate, solvabilitate, declaraţii financiare pentru 5 ani (bilanţ, cont profit şi pierdere), indicatori de scoring, sau comparaţii sectoriale. 

Soluţia semnalează automat apariţia oricăror evenimente negative, cum ar fi indicatori financiari negativi, incidente de plată, datorii la bugetul de stat, dosare juridice, datorii de asigurări sociale, sănătate sau şomaj în cadrul angajaţilor companiei. Mai multe informatii privind evenimentul sunt disponibile la http://www.icap.ro/Default.aspx?id=10338&nt=19&lang=4

Speakeri de prestigiu din Romania si din strainatate vor oferi informatii de valoare, provocand dezbateri si reflectii cu privire la gestionarea Riscului Comercial. Acest schimb de idei impreuna cu dialogul din cadrul conferintei cu privire la practici concrete pentru minimizarea Riscului de Creditare, sunt inceputul viitoarelor planuri de actiune.

ICAP Romania in colaborare cu Cycle European, companii membre ICAP Group, cel mai mare furnizor de informatii de afaceri si consultanta din sud-estul Europei, organizeaza cea de a VIII-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare din Romania. Evenimentul va avea loc Marti, 23 Mai 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

In acest an vom asigura un conţinut diversificat si antrenant cu privire la subiectele cele mai critice de management al riscului de creditare, precum si importanta datelor in gestionarea riscului si vom crea oportunitatea profesionistilor din domeniu sa se intalneasca si sa dezbata subiectele actuale pe care le supervizeaza, caci mediul de afaceri pare a deveni mai ostil.