Sistemul Charisma ERP aniversează 15 ani de la lansarea pe piață

Sistemul Charisma ERP aniversează 15 ani de la lansarea oficială pe piață. Parcursul produsului, de la statutul de primul sistem ERP de origine românească (2002), la produs declarat standard de grup de către companii financiare cu operațiuni la nivel mondial, s-a datorat unei echipe extraordinare de profesioniști, animați permanent de ambiția și dorința de a excela.

Încă de la prima versiune, Charisma a promis calitate și a convins prin motivația, entuziasmul și încrederea echipei sale, companii precum Continental Hotels,  BCR Leasing, La Fântână, Grupul A&D Pharma, UniCredit Bank, Bog’Art sau Ana Hotels. După 15 ani, aceste companii continuă să se dezvolte alături de sistem și să contribuie permanent la know-how-ul său de business.

Bogdan Speteanu, Director General, BCR Leasing IFN - primul client Charisma Leasing din România:  „Avem un motiv în plus să celebrăm 15 ani de utilizare a platformei Charisma pentru că BCR Leasing a fost prima companie de leasing din România care a utilizat acest software. Parteneriatul nostru cu TotalSoft este unul special, ambele companii „au crescut” împreună, iar Charisma a rămas pentru ambele resursa esențială. Desigur, în toți acești ani, principalii beneficiari ai dezvoltărilor Charisma au fost întotdeauna clienții nostri. Cu fiecare an și cu fiecare nouă versiune, am reușit să creștem calitatea serviciilor oferite clienților. Ca în toate industriile, și în cea financiar-bancară, digitalizarea este vectorul dezvoltării. Prin soluții operaționale tot mai performante, Charisma facilitează accesul clienților la produsele noastre și permite scurtarea timpului de răspuns, iar aceștia sunt cei mai importanți indicatori în evaluarea calității serviciilor noastre.” 

Sistemul Charisma ERP este astăzi un sistem utilizat în 38 țări, susține operatiunile celor mai mare companii din România, din 8 verticale industriale, și este unul dintre liderii mondiali în industria de leasing.  Printre companiile care utilizează sistemul se află companii precum Fildas, GSK, Farmexpert, A&D Pharma, MedLife, Regina Maria, Deutsche Leasing Internațional, Raiffeisen Leasing Internațional, Telekom, Popeci Utilaj Greu, UniCredit Bank, Librăriile Cărturești, Magazinele Arsis, Auto Total, Farmavet, Agricost, Maria Trading, Rodbun sau Carmistin.

Charisma se diferențiaza atât prin complexitatea soluției, destinată unor verticale precum retail, distribuție, construcții, producție sau medical, precum și prin faptul că este singurul ERP din România destinat industriilor de leasing, credit sau agricultură.

TotalSoft multumește tuturor clienților pentru încrederea acordată și pentru contribuția valoroasă la dezvoltarea unui produs de business unic prin notorietatea sa internațională: Charisma.