Training

Un program adecvat de învăţare permite alinierea programelor de formare la cerinţele individuale ale angajaţilor, obiectivelor organizaţiei, dar şi a bugetelor şi resurselor disponibile.

Modulul Training permite motivarea angajaţilor şi menţinerea angajamentului lor, demonstrându-le că organizaţia îi valorifică prin investiţiile în viitorul lor. Soluţia ajută la crearea şi gestiunea eficientă a unei culturi organizaţionale ce promovează învăţarea continuă în raport cu nevoile individuale, dar şi organizaţionale.

Modulul Training contribuie la transformarea nevoilor şi cerinţelor în măsuri specifice de formare. Sistemul de raportare integrat şi metodele avansate de evaluare vă ajută să controlaţi costurile de instruire, şi vă permite să vă concentraţi pe nevoile de formare, să evaluaţi eficienţa acestora şi să alocaţi resursele în mod eficient.


Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Training


Modulul Training poate fi integrat cu managementul performanţei şi managementul competenţelor pentru o identificare completă a nevoilor de dezvoltare individuală şi organizaţională în raport cu obiectivele companiei. De asemenea, acest modul completează soluţia de dezvoltarea carierei şi a planului de succesiune, prin susţinerea deciziilor de promovare a angajaţiilor pe poziţii de leadership.


Prin Modulul Training se gestionează în întregime procesele de învăţare, instruire şi dezvoltare, de la analiza cerinţelor interne de instruire până la programarea cursurilor. Fluxurile de lucru şi memento-urile eficientizează planificarea chiar şi a celor mai complicate programe de formare. Comunicarea dintre participanţi şi formatori se dezvoltă în mod automat, prin încurajarea unei colaborări susţinute.

Specialiştii HR beneficiază de un set de opţiuni de analiză aprofundată dar şi de o imagine de ansamblu a istoricului de instruire a participanţilor. Soluţia asigură suport în activităţile de coaching şi mentoring, în ceea ce priveşte locurile de muncă disponibile, cursuri on/off-thejobşi alte formate de învăţare.

Angajaţii pot solicita activităţi de formare relevante folosind un catalog on-line, aprobarea sau modificarea cererilor fiind efectuate de manageri.

Modul training


Beneficii financiare şi operaţionale


Responsabilizează angajaţii
Gestionarea proprie a planului de dezvoltare personală permite anagajaţilor să selecteze activităţile de dezvoltare care se potrivesc cu nevoile de formare identificate cu rol activ în planificarea dezvoltării şi menţinerea de certificări profesionale.
 

Măsoară succesul
Aplicaţia monitorizează progresele individuale în raport cu standardele de piaţă, ajutând angajaţii, managerii, echipele de resurse umane şi de formare să înţeleagă indicatorii cheie de performanţă.
 

Eficientizează procesele
Reduce efortul administrativ de gestionare a fluxului de lucru prin automatizarea programărilor şi a corespondenţei, precum şi propunerea de participanţi la cursurile de instruire cu ajutorul funcţionalităţii de filtrare.
 

Control îmbunătăţit al costurilor bugetate
Prin alocarea eficientă a costurilor de instruire se obţin rezultate superioare din punct de vedere al calităţii programelor desfăşurate şi a randamentului financiar al acestora.
 

Analizează şi raportează
Funcţionalităţile de raportare integrate şi metodele de evaluare şi feedback permit administratorilor, supervizorilor şi angajaţilor să gestioneze proactiv cerinţele lor de formare.
 

Promovează formarea profesională
Un catalog de formare uşor de accesat cu funcţii self-service, atât pentru manageri, cât şi pentru angajaţii, îi încurajează pe aceştia să găsească şi să selecteze activităţile de dezvoltare potrivite printr-un proces de aprobare integral.
 

Sporeşte relevanţa programelor
Defineşte nevoile de formare pe baza recomandărilor generate de modulul Managementul Competenţelor.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.