Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft și Lugera & Makler au încheiat un parteneriat pentru platforma Charisma HCM

TotalSoft și Lugera & Makler au încheiat un parteneriat pentru platforma Charisma HCM

 

București, 29 august 2011

TotalSoft, producătorul celui mai puternic sistem informatic destinat managementului resurselor umane și salarizării, și Lugera & Makler, furnizor integrat de servicii de resurse umane, agenția de HR numărul 1 în România pentru ultimii doi ani consecutivi, au încheiat un parteneriat care va plasa platforma Charisma HCM la baza serviciilor BPO (Business Process Outsourcing) furnizate de divizia Payroll a companiei Lugera & Makler în România și Europa Centrală şi de Est.
 
Noua platformă va facilita îmbunătățirea proceselor de calcul salarial și raportare pentru divizia de Payroll a companiei Lugera & Makler, care gestionează în prezent un portofoliu activ de peste 70 de companii și procesează lunar un numar de peste 11.000 de salarii. 
 
“Pe termen scurt, ne așteptăm ca prin utilizarea platformei Charisma HCM să eficientizăm procesele de payroll, prin creșterea acurateții datelor şi scurtarea timpilor de verificare a acestora, dar şi să îmbunătăţim calitatea rapoartelor puse la dispoziţia clienţilor noştri. Totodată, avem încrederea că experinţa cumulată a specialiștilor Lugera şi TotalSoft va putea constitui baza unei colaborări fructuoase pe termen lung” a declarat Cristina Savuică, Managing Partner Romania și Cehia, Lugera & Makler.
 
TotalSoft oferă o gamă largă de servicii de externalizare, printre care: salarizare personal, administrare personal, HR business intelligence dar și alte tipuri de servicii precum auditul dosarelor de personal, actualizarea retroactivă şi corectarea erorilor din contractele de muncă, cărţile de muncă sau din registrul unic de evidenţă a salariaţilor. Prin încheierea acestui parteneriat strategic, TotalSoft își propune consolidarea serviciilor de BPO pe piața românească.
 
Lugera & Makler, furnizor de servicii integrate de resurse umane cu o prezenţă de peste 10 ani în piaţa din România, pune la dispoziţia clienților săi servicii de recrutare, muncă temporară, calcul salarial şi administrare de personal. Pentru ultimii doi ani consecutivi, Lugera & Makler s-a plasat pe prima poziţie în topul agenţiilor de resurse umane din România, după cifra de afaceri (peste 34.78 mil. euro în 2010, în Romania). Lugera & Makler derulează operaţiuni de HR în Armenia, Cehia, Croația, România, Slovacia, Ucraina, Olanda şi Polonia, având în același timp capacitatea și expertiza în gestionarea de proiecte de HR în întreaga Europa și Oriental Mijlociu.
 
Parteneriatul cu Lugera & Makler confirmă încă o dată compatibilitatea soluției Charisma HCM cu procesele urmărite de serviciile BPO, în condiții optime de timp, corectitudine a informațiilor și securitate a datelor. 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.