Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft - singura companie de software invitată să vorbească la lansarea Windows 7 în România

TotalSoft - singura companie de software invitată să vorbească la lansarea Windows 7 în România

Joi, 5 noiembrie 2009, la două săptămâni de la lansarea la nivel global, Microsoft a lansat şi în România sistemul Windows 7, Windows Server 2008 R2 şi Exchange Server 2010.  Evenimentul, aşteptat cu mult interes de specialiştii din IT, de pasionaţii de tehnologie dar şi de partenerii Microsoft, a avut loc la Centrul Expoziţional Romexpo, sala Titulescu, reunind un numar mare de participanţi.

Singura companie de software invitată să ia cuvântul la lansarea acestor tehnologii în România a fost TotalSoft, Microsoft Certified Gold Partner. Cu acest prilej Liviu Drăgan, director general al furnizorului român de software, a anunţat funcţionarea celor mai cunoscute produse TotalSoft, Charisma Enterprise şi Charisma HR, pe Windows 7, Windows Server 2008 R2 şi Exchange Server 2010.

“Relaţia cu TotalSoft este una strategică pentru Microsoft România deoarece este un partener care are abilităţile, forţa şi experienţa de a implementa proiecte de mare complexitate bazate pe tehnologia Microsoft. Fiind una dintre cele mai mari case de software din România, TotalSoft s-a remarcat întotdeauna prin rapiditatea cu care adoptă noile tehnologii dar şi prin maturitatea rezolvării nevoilor clienţilor săi.” a declarat Nicu Aleman, ISV Partner Account Manager, Microsoft România.

Anul acesta TotalSoft a fost premiată de Microsoft pentru utilizarea tehnologiilor sale fiind considerată compania de software cu cele mai inovative soluţii bazate pe tehnologie Microsoft. 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.