Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft Services extinde RepublicA, platforma online dedicată conectării dezvoltatorilor software din toată lumea

TotalSoft Services extinde RepublicA, platforma online dedicată conectării dezvoltatorilor software din toată lumea

București, 13 februarie 2015

TotalSoft Services, divizia de software a companiei TotalSoft, anunță extinderea RepublicA, platformă online dedicată comunității dezvoltatorilor de software de pretutindeni. În calitate de furnizor internațional de soluții software de business dezvoltate la cerere, TotalSoft Services a creat inițial această platformă în scopuri interne dar, în urma succesului de care s-a bucurat, a decis extinderea acesteia și la nivel internațional.  

Diversitatea și complexitatea subiectelor tratate de membrii RepublicA, au transformat acest spatiu virtual într-o platformă tehnică foarte apreciată de comunitatea IT pentru oportunitățile de comunicare profesională, calitatea ideilor și a soluțiilor tehnice oferite. În cadrul RepublicA, funcționează Techdemy, componenta de e-learning care oferă comunității traininguri, prezentări, tutoriale, instrucțiuni și bune practici. Un alt element important al platformei îl reprezintă secțiunea dinamică dedicată întrebărilor și răspunsurilor.

”Cele mai noi tehnologii și bune practici sunt principalele atuuri ale businessului nostru, de aceea am creat un spațiu care să le permită dezvoltatorilor să comunice ușor și rapid, să își împărtășească sfaturi și trucuri tehnice, oferindu-le în același timp o bază solidă de învățare,” afirmă Silviu Crețean, Director TotalSoft Services. ”În TotalSoft Services acordăm o atenție deosebită performanței soluțiilor software dezvoltate și suntem permanent la dispoziția clienților pentru a-i ajuta să le folosească cu succes. RepublicA ne permite să ne îmbunătățim cunoștințele legate de nevoile utilizatorilor și, de asemenea, îi  ajută pe aceștia să obțină informațiile și conexiunile de care au nevoie.”

Acest concept este susținut de unii dintre cei mai reprezentativi editori tehnici precum OReilly, Manning, InformIT, Apress sau Packt Publishing, de cei mai cunoscuti furnizori de training online precum Pluralsight, SCRUMstudy, Campus MVP și producători software printre care RavenDB, Redgate, JetBrains, Telerik, SpecFlow sau Innovartis. Mulțumirile speciale merg către marii susținători ai inițiativelor comunității Ari Lerner, Simon Brown, Oren Eini și alții.

Obiectivul platformei este să pună la dizpoziția utilizatorilor informații utile cu privire la ultimele tehnologii folosite în dezvoltarea software și să găsească soluții pentru erorile tehnice descoperite. Mai mult, este o platforma care centralizează experiențele teoretice și practice ale membrilor săi, precum și  materialele de training create de angajații diviziei TotalSoft Services. În cadrul RepublicA, utilizatorii vor găsi forumuri pentru discuții privind cunoștințele tehnice menite să îi ajute să găsească mai ușor ceea ce caută. Comunitatea este un mediu propice pentru participarea la discuții și la webinariile organizate lunar, coordonate de experții din echipa TotalSoft Services.

Pentru detalii suplimentare accesați pagina: http://republica.totalsoftservices.com/

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.