Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft prezintă Charisma Registration Desk, o soluție software pentru creşterea eficienţei activităţilor de registratură

TotalSoft prezintă Charisma Registration Desk, o soluție software pentru creşterea eficienţei activităţilor de registratură


24 martie, București

TotalSoft, parte a Global Finance și una dintre cele mai importante case de software din România,  anunță lansarea Charisma Registration Desk, o soluție software destinată gestionării eficiente a tuturor activităților de registratură dintr-o companie, indiferent de dimensiune sau de domeniul de activitate. Produsul urmărește, simplifică și automatizează parcursul tuturor documentelor de intrare, ieșire sau care circulă în interiorul organizației.

Pentru a prelua și automatiza înregistrarea cât mai multor tipuri de documente, sistemul se interfațează cu o serie de aplicații, precum sisteme de gestiune a relaţiilor cu clienţii (de tip CRM), de colectare a debitelor de la clienti (Collection), de destiune a bunurilor recuperate (Repossession) sau Legal, atribuind automat numere de înregistrare documentelor generate de acesta. De exemplu, în cadrul unei scrisori de notificare emisă de sistemul CRM, acesta se conectează la Charisma Registration Desk şi obţine număr de înregistrare, număr pe care îl încorporează automat în document.

Charisma Registration Desk este un produs dezvoltat pe platforma Microsoft SharePoint şi  beneficiază de o flexibilitate excepţională, fiind destinat companiilor care derulează o corespondență intensă, precum cele din domeniul bancar, al serviciilor financiare, al instituțiilor publice, curierat sau telecom.

TotalSoft își completează astfel oferta de soluții de business cu care se adresează pieței românești și internaționale, portofoliu care se așteptă să genereze anul acesta o cifră de afaceri consolidată de peste 25 mil Euro.

Charisma Registration Desk se integrează perfect cu aplicațiile din suita Charisma, precum Charisma Collection, Charisma ERP, Charisma CRM

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.