Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft lansează Tasky, prima aplicaţie B2C din istoria companiei

TotalSoft lansează Tasky, prima aplicaţie B2C din istoria companiei

București, 11 mai 2011

TotalSoft, producatorul regional de software, membru al Global Finance, anunţă lansarea primei aplicaţii business to consumer din istoria companiei, dar care are aplicabilitate şi în domeniul business to business. Promovată sub numele de Tasky, aplicaţia este un planificator al activităţilor zilnice, personale sau de serviciu, care poate rula pe orice tip de smartphone sau de tabletă PC compatibile iOS.

Tasky este o aplicaţie de sine stătătoare, dar care se poate sincroniza uşor şi cu alte soluţii profesionale de planificare (gen MS Outlook), oferind astfel posibilităţi extinse de transfer sau actualizare a stadiului de realizare a activităţilor zilnice. Gândită ca o aplicaţie colaborativă, Tasky simplifică urmărirea acestor activităţi, grupându-le pe categorii, atribuindu-le alerte în funcţie de priorităţi sau replanificându-le, în cazul depăşirii termenelor de realizare.

Un avantaj important este posibilitatea de colaborare între mai multe persoane care deţin aplicaţia pe smartphone-uri. Tasky se sincronizează automat printr-un serviciu web disponibil în întrega lume (www.toodledo.com), permiţând de exemplu unei familii aflate într-un Mall să vadă în timp real completarea listei de cumpărături. Meniul aplicaţiei, simplu şi intuitiv, a fost dezvoltat în limba engleză pentru a fi folosit cu uşurinţă de oameni din orice colţ al lumii.

“Tasky a ieşit pur şi simplu analizând alte aplicaţii de planificare a activităţilor zilnice disponibile pe dispozitive mobile pe plan mondial. Niciuna nu a oferit performanţele şi simplitatea în utilizare pe care le căutam, așa că am decis să dezvoltăm rapid o astfel de aplicaţie. Este un pas important în strategia TotalSoft, fiind practic soluţia prin care marcăm intrarea noastră şi pe piata B2C, strategie pe care am anunţat-o încă de la începutul acestui an” declară Daniel Ionescu, Director de Marketing şi Strategie, TotalSoft.

Produsul a stat o săptămână în evaluarea şi aprobarea companiei Apple, fiind disponibil în prezent prin AppStore, la adresa http://itunes.apple.com/us/app/tasky/id434375523?mt=8#, pentru doar 0.99 USD. Tasky este un produs al Diviziei Research & Development din cadrul TotalSoft dezvoltat de Robert Neagu, arhitectul soluţiilor de business pentru iPad Charisma Cell Monitor for CMS, Charisma Analyzer, Charisma Mobile EMR sau Charisma Mobile Portfolio Management.
 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.