Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft lansează Charisma ERP 2015

TotalSoft lansează Charisma ERP 2015

TotalSoft anunţă o nouă generaţie a soluţiei software destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2015. Lansarea a avut loc cu ocazia Conferinței Charisma, din 14 octombrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii unei soluții software de business, susținută de o companie din IT-ul românesc. Charisma ERP 2015 continuă integrarea de tehnologii şi module noi, precum și de soluții “third-party” prin care acoperă noi cerințe ale pieței.

În această direcție se înscrie suținerea programului ICAP Trade Exchange, singura rețea online de partajare a informațiilor de credit din România. Utilizatorului Charisma i se oferă acces, prin intermediul unui raport special, la profilul tranzacțional complet al clienților săi beneficiind de informații despre expunerea pe care aceștia o au în piață. Prin aderarea la program, clienții Charisma pot evalua mai bine probabilitatea de întârziere la plată, pot crea politici de creditare adaptate comportamentului clienților și pot selecta companiile cu profil de risc scăzut cu care să înceapă sau să extindă o colaborare.

Printre noutăţile aduse de Charisma ERP 2015 se află suita destinată sectorului agricol, Charisma Solutions for Agriculture, extinsă anul acesta cu un modul de zootehnie și unul de comerț cu cereale. Astfel, pachetul Charisma Solutions for Agriculture oferă instrumentele necesare gestionării complete a tuturor activităţilor specifice agriculturii. O altă componentă a noii generații de produs este Charisma Billing for Energy, o soluţie pentru automatizarea şi simplificarea contorizării şi facturării consumurilor individuale de energie electrică, premiată la începtul acestui an, în cadrul Galei Premiilor eFinance, cu distincția “eBusiness Software for energy billing”.

Și în verticala serviciilor financiare, în care Charisma Leasing Management se află în top 10 soluții la nivel mondial, s-au dezvoltat module noi. Alături de clienți precum BCR Leasing sau Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare s-a creat un modul destinat automatizării complete a fluxului de ofertare și aprobare a creditelor (scoring) și o platformă de vânzare online a polițelor de răspundere civilă auto (RCA).

Soluțiile în regim cloud computing au devenit obligatorii pe o piață tot mai dinamică și mai exigentă. Astfel, implementarea sistemelor care să aducă eficiență și agilitate, în condițiile menținerii constante a costurilor sau chiar a reducerii lor, a intrat în atenția TotalSoft. Primele produse care devin disponibile în regim cloud computing sunt cele din suita Charisma Business Applications, soluții care acoperă mai multe arii de interes (achiziții, controlul costurilor, servicii profesionale, managementul documentelor de HR sau managementul fluxurilor de lucru).

Charisma este partener de încredere pentru mai mult de 1000 de companii, reunind practic cea mai mare bază de clienți din sectorul Medium-Large Enterprise din România. Din portofoliul său fac parte lideri de piață, companii precum TCE 3 Brazi, MedLife, UniCredit Țiriac Bank, Raiffeisen Leasing, Fildas Trading, Caroli, GE sau Mediplus. TotalSoft, prin Charisma ERP, a ocupat în ultimii 4 ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții ERP din România, conform studiilor realizate de compania de analiză de piață Pierre Audoin Consultans.

 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.