Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft integrează soluţia de plată cu telefonul mobil SEQR în Charisma ERP

TotalSoft integrează soluţia de plată cu telefonul mobil SEQR în Charisma ERP

Aplicaţia SEQR este deja activă în magazinele Arsis din Bucureşti, reţea care utilizează Charisma ERP pentru activitatea de retail și backoffice

București, 24 iunie 2014 – TotalSoft a ales SEQR, soluţia completă de plată cu telefonul mobil dezvoltată de Seamless, pentru integrarea cu Charisma ERP. Toţi comercianţii care folosesc acest sistem pot beneficia acum şi de avantajele SEQR, cea mai utilizată soluţie mobilă wallet în magazinele şi mediul online din Europa. TotalSoft ocupă locul 1 în România în furnizarea de produse software pentru retail și wholesale, cu o cotă de piața de 25%.

“Ne bucurăm că TotalSoft, cel mai important furnizor ERP din România, a integrat serviciul SEQR în soluţia de gestiune destinată comercianţilor. Aceştia pot beneficia acum de avantajele unei soluţii inovatoare de plată cu telefonul mobil, utilizată în peste 30 de ţări. Integrarea serviciului SEQR nu implică investiţii sau costuri pentru comercianţi, care au posibilitatea să îşi eficientizeze costurile prin tarifele de tranzacţionare reduse la jumătate faţă de cele percepute de companiile emitente de carduri,a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

“Strategia de diversificare TotalSoft urmăreşte adaptarea soluţiilor Charisma la nevoile pieţei, dar şi oferirea de beneficii şi funcţionalităţi noi clienţilor existenţi. Comerţul electronic modern explodează prin simplitatea plăţilor cu ajutorul dispozitivelor mobile. Sunt foarte încrezător în parteneriatul cu Seamless, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori europeni de sisteme de plată prin telefon, prin care clienţii Charisma îşi vor putea reduce semnificativ costurile de tranzacţionarea adăugat Daniel Ionescu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.  

Soluţia SEQR este deja activă în cele 27 de magazine Arsis din Bucureşti, rețea partener Vodafone şi beneficiar al Charisma. Clienţii Arsis pot plăti simplu şi sigur cu SEQR la finalizarea cumpărăturilor în magazine. SEQR asigură Arsis şi comercianţilor acces la clienți prin oferte, promoţii şi programe de loialitate, direct din aplicaţie.  

“Clienţii noştri utilizează smartphone-ul pentru foarte multe activităţi zilnice, facilitate prin intermediul aplicaţiilor mobile. Acum le dăm şi posibilitatea să poată plăti cu acesta produsele şi serviciile din magazinele noastre, rapid şi sigur. Această modalitate de plată este disponibilă momentan în Bucureşti și în perioada următoare o vom extinde la nivel naţional”, a explicat Daniel Florea, Director Financiar Arsis, partener Vodafone.

SEQR este o aplicaţie care permite plata cu smartphone-urile în magazine, restaurante şi în shop-uri online,  precum şi direct din reclame stradale, TV sau online. Disponibilă gratuit în App Store, Google Play, în curând și în Windows store, aplicaţia conectează contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. Clienţii trebuie doar să scaneze codul QR afişat la comerciant şi să valideze plata cu codul PIN. Utilizarea SEQR este gratuită pentru clienţi, care au posibilitatea să vadă chitanţele salvate digital şi să acceseze oricând soldul contului. SEQR a fost lansată în octombrie 2013 în România împreună cu Garanti Bank, prima instituţie financiară care pune la dispoziţie această facilitate clienţilor săi.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.