Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft devansează toate companiile de software din România

TotalSoft devansează toate companiile de software din România

Premiera în sectorul tehnologiei informaţiei

La sfârşitul anului trecut, compania TotalSoft a înregistrat o nouă premieră în România câştigând locul I în toate cele trei topuri realizate de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Aceasta reuşită este cu atât mai importantă cu cât, conform oficialilor CCIR, nici o altă firmă de software din România nu a mai reuşit această performanţă până acum.

Într-un an extrem de greu, în care termeni precum business, productivitate, eficienţă au stat sub semnul crizei, TotalSoft realizează primul hat-trick al premiilor CCIR şi CCIB – secţiunea Tehnologia Informaţiei. Compania a fost desemnată câştigătoarea locuri I  pentru performanţă la categoria “Întreprinderi Mari (grupa de activitate Cercetare – Dezvoltare şi High Tech), Secţiunea Tehnologia Informatiei” în:

Topul Naţional al Firmelor
Topului Firmelor din Municipiul Bucureşti
Topul firmelor din sectorul 3

Conform oficialilor celor două Camere, aceste clasamente au stabilit performerii anului 2008 în urma unei metodologii complexe şi pe baza unor „criterii de departajare unitare pe ţară, riguros apreciate şi validate de o comisie atestată oficial”.

TotalSoft a devansat aşadar toate companiile de software din România confirmând încă o dată că eforturile de creştere a eficienţei şi a productivităţii prin intermediul unui management puternic şi creativ au rezultatul scontat.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.