Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft depune în timp record noua raportare cerută de ITM pentru 30% din salariile externalizate din România

TotalSoft depune în timp record noua raportare cerută de ITM pentru 30% din salariile externalizate din România

București, 29 septembrie 2011

TotalSoft, leaderul pieței de outsourcing salarial şi de personal din România, anunţă finalizarea cu succes a depunerii  în registrului general de evidenţă a salariaţilor (ReGes) a datelor tuturor celor peste 40.000 de salariați pentru care asigură calcul salarial. Această depunere s-a făcut în noua versiune REVISAL, impusă de ITM de la 1 august 2011 pentru întocmirea, actualizarea și generearea registrului în format electronic.  

Pentru clienții care utilizează aplicația Charisma HCM, destinată managementului resurselor umane și salarizării, TotalSoft a configurat modulul ITM pentru a răspunde acestei schimbări majore impuse de Guvernul României, prin care s-a modificat procedura de transmitere, structura fişierului XML şi conţinutul registrului de evidenţă a salariaţilor (ReGes). Modulul asigură inclusiv transmiterea automată a fișierului către această instituție.

Din 2010, TotalSoft domină segmentul outsourcingului salarial şi administrării de personal, calculând peste 30% din cele circa 120,000 de salarii externalizate în prezent în Romania. Printre cele aproximativ 500 de companii româneşti şi 60 de grupuri multinaţionale care beneficiază de soluţiile dedicate resurselor umane, nume precum Ursus, BRD Group Societe Generale, UniCredit Ţiriac, Arctic, MIC.RO sau Alpha Bank au externalizat calculul salarial către TotalSoft.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.