Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft anunță disponibilitatea soluțiilor sale pe platforma Microsoft CRM 2011

TotalSoft anunță disponibilitatea soluțiilor sale pe platforma Microsoft CRM 2011

Bucureşti, 16 martie 2011

TotalSoft, parte a Global Finance, anunță disponibilitatea soluțiilor Charisma Cost Control, Charisma Collection, Charisma Document Management și Charisma Workflow pe noua platformă Microsoft Dynamics CRM 2011, lansată de curând şi în România.

Întreg portofoliul de soluţii de business dezvoltat pe tehnologii Microsoft beneficiază acum de noile avantaje ale platformei MS Dynamics CRM 2011, oferind posibilitatea creării unor interfeţe structurate pe roluri predefinite fiecărui utilizator, o flexibilitate mult superioară de configurare, dar şi o creştere a eficienţei gestiunii informaţiilor. Aceste avantaje se traduc la clienţi într-un timp sensibil redus de configurare şi implementare a soluţiilor, o configurare mult mai rapidă, pe specificul fiecărui client în parte dar şi în costuri reduse de utilizare.

Charisma Cost Control este un produs proiectat special pentru a ajuta companiile să controleze fluxul de administrare a costurilor operaţionale şi contractele cu furnizorii. Produsul optimizează fluxurile de achiziţii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, şi până la urmărirea contractelor cu aceştia şi finalizarea lor în cele mai bune condiţii.

Charisma Collection este o soluţie extrem de eficientă de colectare a debitelor de la clienţi, gestionând procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing. Astfel, o companie poate recupera rapid restanţele clienţilor săi, prevenind crearea şi mărirea conturilor de datorii.

Charisma Workflow permite organizaţiilor de orice dimensiune, să construiască procese complexe în mod rapid, fie prin accesul unei interfeţe de browser web, fie direct în sistemul client al utilizatorului de back-office. Împreună cu Charisma Document Management, este oferită automatizarea administrării oricărui tip de conţinut, indiferent de format.

TotalSoft este unul dintre principalii parteneri Microsoft din România și, totodată, unul dintre cei mai importanţi producători de soluţii complexe de afaceri pe tehnologii Microsoft la nivel regional.

Aplicaţiile Charisma Cost Control, Charisma Collection, Charisma, Document Management şi Charisma Workflows se integrează perfect cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii. 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.