Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft anunţă semnarea unui parteneriat strategic cu Lumesse, liderul european în soluții integrate de Talent Management

TotalSoft anunţă semnarea unui parteneriat strategic cu Lumesse, liderul european în soluții integrate de Talent Management

 Bucureşti, 30 Ianuarie 2012

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți producători de software din România, membru al Global Finance, anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu liderul european pentru soluții de Talent Management, compania Lumesse. În baza acestui parteneriat, TotalSoft extinde sistemul Charisma HCM, destinat domeniului resurselor umane, cu o componentă de Talent Management care înglobează cele mai bune practici în domeniu, utilizate de peste 1900 de corporaţii din 70 de țări.

 “Din poziția noastră, de furnizor de software lider în domeniul HR&Payroll, am constatat o oportunitate în zona soluțiilor destinate creşterii performanţei angajaţilor. Parteneriatul cu Lumesse și integrarea celei mai puternice soluții de talent management în Charisma HCM ne oferă avantajul imens de a fi primul și singurul furnizor care oferă un pachet complet, adaptat legislaţiei româneşti.” Daniel Ionescu, Strategy & Marketing Director.

În acest moment, Charisma HCM oferă funcţionalități avansate care acoperă managementul performanţei, managementul competenţelor, a compensaţiilor, programe de training şi de planificare a carierei, urmărirea şi dezvoltarea planurilor de succesiune ale top performerilor, dar şi un modul avansat de evaluare 3600. Flexibilitatea sistemului permite atât o dezvoltare a proceselor, cât şi o adaptare la procese deja existente de managementul performanţei, specifice oricărui tip de organizaţie.

Lumesse are un portofoliu de peste 1900 de clienți, printre care se numără Puma, Philips, Group PSA Peugeot Citroen, Adidas, BMW, Bayer sau Lufthansa. Produsul său de Talent Management este utilizat la nivel mondial de peste 2 milioane de utilizatori care gestionează peste 40 de milioane de candidaţi. Conform ultimului studiu publicat de compania de analiză şi cercetare de piaţă Gartner în 2011, soluția de Talent Management a Lumesse s-a poziționat în cadranul liderilor, fiind apreciată pentru flexibilitate și expertiză internațională.

Înglobarea soluției de Talent Management în Charisma HCM face parte din strategia TotalSoft de a integra cod “third-party” în regim OEM, începută anul trecut prin semnarea parteneriatului cu Tableau Software. Charisma HCM propune acum pieței, pe lângă experiența de 15 ani dobândită în peste 550 de implementări, și expertiza liderului european în solutii integrate de  talent management.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.