Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft angajează 20 de programatori .NET în echipa de soluţii de business în cloud

TotalSoft angajează 20 de programatori .NET în echipa de soluţii de business în cloud


București, 26 iunie 2013
 
TotalSoft, unul dintre cei mai puternici producători regionali de software, anunță lansarea unei campanii de recrutare a 20 de poziţii de programatori în .NET, cu experiență de minim 3 ani. Campania, care se va finaliza la sfârşitul lunii iulie, este un rezultat al diversificării ofertei companiei cu soluţii online și mobile, dar şi al strategiei de migrare a portofoliului existent de soluţii de business în cloud, pe platforma Windows Azure.
 
Pe parcursul anului 2013, TotalSoft are în plan să angajeze în total 40 de programatori în .NET, ca urmare a orientării soluţiilor de business spre cloud computing, dar și datorită câștigării unor proiecte pe piaţa locală şi internaţională. Astfel, în a doua jumătate a anului, TotalSoft asumă o investiţie de peste jumătate de milion de Euro în formarea de resurse umane specializate în dezvoltarea de soluţii de business pe cele mai moderne tehnologii Microsoft.
 
“Interesul pieței pentru tehnologii noi a generat o cerere semnificativă de specialişti cu experienţă tehnică relevantă, dar mai ales pasionați de cele mai noi concepte. Prin formarea acestei echipe, vrem să creăm o competență unică în România în zona dezvoltării de soluţii mobile şi cloud computing, astfel încât în momentul în care nevoile pe care le sesizăm în prezent vor fi confirmate de cererea de soluţii în cloud, TotalSoft să deţină deja o experiență de neegalat ” a declarat dna Brândușa Fecioru, HR Manager, TotalSoft. 
 
TotalSoft are în prezent o echipă de cca 400 de specialiști, principalele tehnologii utilizate în dezvoltarea de software fiind C#, SQL Server, JAVA,.NET, Microsoft Silverlight, Android, iOS și Windows Mobile 8.
 
TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din România, conform companiei de analiză de piață Pierre Audoin Consultants și are o experienţă în dezvoltarea de software de peste 18 ani. Cu un portofoliu de 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 27 de ţări, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în 9 verticale industriale, cu un focus special în domeniile: retail și distribuție, agricultură, oil&gas, servicii financiare și medical.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.