Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I TotalSoft a dezvoltat platforma de vânzare online a polițelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare

TotalSoft a dezvoltat platforma de vânzare online a polițelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare

Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare a lansat, cu ajutorul soluției software furnizate de TotalSoft, platforma de vânzare online a polițelor de răspundere civilă auto (RCA).

Această platformă online se adresează tuturor celor care doresc să încheie o poliță RCA, deopotrivă persoanelor fizice și celor juridice. Ea este disponibilă 24/7 și poate fi accesată la adresa www.raiffeisenasigurari.ro/calcul-rca, pentru oferte rapide, tarife comparate și comanda online a poliței RCA, urmată de o livrare gratuită prin curierat rapid.

Raiffeisen Broker de Asigurare - Reasigurare oferă soluții de asigurare complete, adaptate pe nevoile și cerințele clienților săi și negociate cu asiguratori puternici și recunoscuți de pe piața locală sau internațională de asigurări. 
 


Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.