Acasă I Termeni si conditii

Termeni si conditii

 
14.05.2013
 
Utilizarea sub orice formă a acestui site confirmă faptul că aţi citit şi sunteţi de acord necondiţionat cu Termenii Legali. În cazul în care nu agreati în totalitate sau parţial aceşti Termeni Legali vă solicităm sa nu folosiţi acest site.
 
Dacă aveţi orice întrebare privind Termenii Legali de utilizare a site-ului, vă rugăm contactaţi TotalSoft SA la adresa legal@totalsoft.ro. Dacă aveţi orice altă întrebare, informaţiile de contact sunt disponibile pe pagina de contact a site-ului.
 
Prin acest site aveţi acces la informaţii protejate de legea copyright-ului, cum ar fi documente, produse, servicii, studii şi analize ale unor terţe părţi, care pot fi utilizate doar cu aprobarea expresă a tuturor părţilor implicate.
 
Definiţii
 
Termeni Legali reprezintă totalitatea termenilor prezentaţi în această pagină. Accesarea şi folosirea informaţiei de pe acest site sub orice formă reprezintă acordul dvs. necondiţionat.
 
Documente reprezintă orice grupare de informaţie conţinută în acest site luată în ansamblul ei sau parţial.
 
Acces neautorizat este orice accesare sau încercare de accesare a conţinutului prezentului site într-o manieră în care nu sunteţi autorizat de aceşti Termeni Legali sau de alte contracte pe care le puteţi avea cu TotalSoft SA.
 
Software este orice program interpretabil de un calculator, indiferent de destinaţia acestuia şi de contextual utilizării lui.
Spam este considerat orice mesaj trimis în masă şi nesolicitat de către destinatarul său. Excepţie fac comunicările comerciale care respectă legislaţia română în vigoare.
 
Forum înseamnă un grup de discuţii, o arie de comunicare, un bord de informare, scrisori către TotalSoft SA sau angajaţii săi, sau orice alte modalităţi prin care puteţi trimite, posta sau publica mesaje.
 
 
Termeni şi condiţii 
 
1. Utilizarea documentelor si a informaţiilor
Puteţi accesa, descărca, copia şi printa documentele postate pe site, inclusiv imaginile şi graficele incluse în aceste documente, cum ar fi comunicate de presă, analize de piaţă, descrieri de produs, sau materiale de suport tehnic, în următoarele condiţii:
(1) Documentele pot fi folosite doar în scop personal, non-comercial, pentru propria informare şi
(2) Documentele nu pot fi modificate sub nicio formă.
 
Exceptând un mod de utilizare bine intenţionat, în scopuri de informare, nu aveţi voie să utilizaţi, descărcaţi, copiaţi, printaţi, reproduce, publica, licenţia sau distribui aceste Documente, sau orice alt tip de conţinut al site-ului, fără notificarea scrisă din partea TotalSoft SA.
 
2. Utilizarea software-ului
Orice software pe care îl accesaţi, utilizaţi sau descărcaţi prin intermediul site-ului, precum şi documentaţia asociată software  sunt sub incidenţa legii copyright-ului şi aparţin TotalSoft SA sau a altor furnizori. Utilizarea software-ului este reglementată de contractul de licenţiere care este inclus în contractul de instalare. Utilizarea, reproducerea sau redistribuirea software-ului este strict interzisă, cu excepţia altor cazuri reglementate în contractul de licenţiere. Orice drepturi sau interese negarantate expres prin contractul de licenţiere sunt rezervate.
 
3. Utilizarea forumului
Sunteţi de acord să nu trimiteţi, posta sau publica prin forumuri orice tip de mesaj care:
(a) este fals sau induce în eroare;
(b) este defăimător la adresa unei companii sau persoane din cadrul unei companii;
(c) agresează sau atacă dreptul privat al unei persoane, sau promovează rasismul;
(d) este obscen;
(e) încalcă drepturile unor terţe persoane, fizice sau juridice, incluzând dar nelimitându-se la drepturile de proprietate intelectuală; (f) constituie mesaje nesolicitate, “junk mail” sau “spam”; sau
(g) violează orice lege în vigoare.
 
Forumul trebuie utilizat doar în scopuri non-comerciale. Nu aveţi voie să trimiteţi, posta, publica sau distribui orice mesaje conţinând solicitarea unor sume de bani, promoţii, publicitate, sau bunuri şi servicii. Sunteţi de acord să nu solicitaţi altor utilizatori ai site-ului să utilizeze sau să devină membrii unui serviciu online sau offline al altei companii. Exceptând cazurile expres autorizate de către TotalSoft SA, sunteţi de acord să nu colectaţi sau să deţineţi informaţii personale ale altor utilizatori ai site-ului.
TotalSoft SA nu are nici o obligaţie în a monitoriza Forumul sau a participa în Forum. TotalSoft SA îşi rezervă dreptul de a revizui conţinutul Forumului şi de a elimina fără nicio notificare scrisă orice mesaj.
 
4. Parole şi zone cu acces restricţionat
Accesarea şi utilizarea zonelor cu acces restricţionat prin parole este restricţionată la utilizatorii autorizaţi să intre în ariile respective. Nu aveţi voie să înstrăinaţi parolele de acces, informaţiile de utilizator, sau drepturile de acces în aceste zone. Sunteţi direct responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii parolelor şi a informaţiilor de utilizator, precum şi a tuturor activităţilor care se desfăşoară pe baza parolei sau drepturilor dumneavoastră de acces. Sunteţi de acord să notificaţi imediat TotalSoft SA pentru orice utilizare neautorizată a parolei sau drepturilor dumneavoastră de utilizator.
 
TotalSoft SA este direct interesată de protecţia informaţiilor personale pe care le colectăm şi a luat toate măsurile comercial rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la informaţiile dumneavoastră.
 
5. Utilizare legală
Sunteţi de acord să nu utilizaţi site-ul pentru nici un scop care este în afara legii sau este interzis prin regulile stipulate în aceşti Termenii Legali. Nu aveţi voie să accesaţi sau să utilizaţi site-ul într-o manieră prin care aţi putea afecta, distruge, dezactiva sau supraîncărca orice cont, sistem sau reţea TotalSoft SA. Nu veţi încerca să accesaţi neautorizat zonele securizate sau orice altă zonă a conturilor, sistemelor sau reţelei TotalSoft SA. Nu aveţi voie să folosiţi instrumente automate de acces de tip robot, spider sau scraper la conturile, sistemele sau reţeaua TotalSoft SA.
 
Utilizatorii care atentează la securitatea prezentului site, a sistemelor sau reţelelor TotalSoft SA, sau a partenerilor, pot fi actionaţi în instanţă, civil şi penal.
 
6. Blocarea accesului
Sunteţi de acord ca TotalSoft să poată, unilateral, să vă blocheze accesul la site, incluzând Forumurile, şi orice cont de utilizator aţi putea avea în legătură cu site-ul.
 
7. Informaţii, produse şi servicii ale unor terţe părţi
Site-ul oferă link-uri către alte site-uri şi către conţinut ale unor părţi terţe incluzând utilizatori, promotori, afiliaţi şi sponsori ai site-ului. Sunteţi de acord că TotalSoft nu este responsabil pentru disponibilitatea şi conţinutul oferit de aceste site-uri. Vă rugăm să citiţi termenii legali de utilizare ai acestor site-uri cu privire la politicile de confidenţialitate şi alte clauze de utilizare.
 
Dacă alegeţi să accesaţi, descărcaţi sau utilizaţi orice produs sau serviciu oferit de o terţă parte, relaţia dumneavoastră directă va fi cu acea parte. Sunteţi de acord că TotalSoft nu este responsabil pentru: (a) calitatea produselor şi serviciilor oferite de terţi; (b) respectarea clauzelor din cadrul angajamentelor cu vânzătorii, incluzând livrarea produselor sau serviciilor sau garanţia acestor produse şi servicii. Sunteţi de acord că TotalSoft nu este responsabil pentru orice pierdere sau problemă survenind în urma angajamentelor cu o terţă parte.
 
8. Transfer de responsabilitate
Site-ul si toate documentele, materialele, informaţiile, software-ul, produsele şi serviciile de pe site, sunt oferite ca atare. Totalsoft sa nu este responsabilă în nici un fel pentru garanţia produsului sau pentru asigurarea unei funţii sau capabilităţi specifice. Totalsoft nu garantează că:
(a) site-ul va atinge aşteptările dumneavoastră;
(b) site-ul va fi accesibil permanent, că va funcţiona neîntrerupt, că este perfect securizat, sau că nu poate avea erori;
(c) conţinutul, documentele, materialele, informaţiile, software-ul, produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt corecte şi provin din surse de încredere; sau
(d) calitatea oricărui document, material, informaţie, software, produs sau serviciu acccesat sau achiziţionat prin site vor satisface cerinţele dumneavoastră.
Orice document, material, informaţie, software, produs sau serviciu descărcat sau obtinut în orice alt mod de pe site este la discreţa dumneavoastră şi pe riscul dumneavoastră. Totalsoft sa nu va avea nici o responsabilitate pentru stricăciuni în sistemele dumneavoastră sau pentru pierderi de date care ar putea rezulta în urma descărcării sau utilizării acestor documente, materiale, informaţii, software, produse sau servicii.
 
Totalsoft sa îşi rezervă dreptul de a face modificări sau actualizări ale site-ului în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.
 
9. Limitarea răspunderii
Totalsoft sa nu va fi răspunzătoare în nici un caz pentru orice daună directă, indirectă, întămplătoare, sau ca o consecinţă care poate duce la pierderea profitului, veniturilor, datelor sau utilizării, de către dumneavoastră sau terţi, datorită accesului sau utilizăii site-ului sau a oricărui document, material, informaţie, software, produs sau serviciu descărcat sau obţinut prin utilizarea acestui site.
 
10. Politică de confidenţialitate
TotalSoft SA este direct interesată în păstrarea confidenţialităţii datelor şi a dezvoltat politici interne dedicate confidenţialităţii datelor.
 
Prin accesarea prezentului site sunteţi de acord ca TotalSoft SA sa folosească, în scopuri de marketing si vânzări, datele,  pe care în mod deliberat le puneti la dispozitie prin completarea unui formular sau câmpuri din acest site.
 
Totalsoft SA a implementat și utilizează publicitatea grafică prin funcţiile de Remarketing ale Google Analytics. Orice vizitator al site-ului poate renunţa la Google Analytics pentru publicitatea grafică şi îşi poate personaliza anunţurile din Reţeaua de display Google utilizând Managerul preferințelor anunțurilor. De asemenea, pot utiliza extensia de browser pentru renunțarea la Google Analytics.
 
Accesarea acestui site şi activitatea care se desfăşoară pe site este monitorizată permanent de către TotalSoft SA, informatiile colectate pot fi folosite pentru îmbunătaţirea prezentului serviciu.
 
11. Accesul minorilor
Persoanele minore nu sunt eligibile să folosească acest site, şi le rugăm să nu submită nici un fel de informaţie către noi.
 
12. Modificarea prezentului acord
TotalSoft SA îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul acord fără o notificare personală a vizitatorilor. Orice modificare intră în vigoare la data publicării ei în această secţiune a site-ului.
 
13. Forţa majoră
TotalSoft SA este exonerată de orice răspundere dacă încălcarea unei obligaţii a fost cauzată de forţa majoră, aşa cum este ea definită de lege.
 
14. Jurisdicţie
Prezentul acord se supune legislaţiei române în vigoare. Orice litigiu se va aduce în faţa instanţei de reşedinţă a TotalSoft SA.
 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.