Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Tehnologia care stă la baza Charisma Analyzer este poziționată ca “Lider” la nivel mondial

Tehnologia care stă la baza Charisma Analyzer este poziționată ca “Lider” la nivel mondial

București, 28 martie 2013

TotalSoft anunță clasarea tehnologiei Tableau Software, care stă la baza Charisma Analyzer, în categoria "Lideri" a ultimului studiu de piaţă furnizat de Gartner, “Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms report”. Gartner, lider mondial în cercetare și consultanță în tehnologia informației, oferă anual cele mai relevante și apreciate studii de piață, așteptate cu interes atât de companiile care vor să investească inteligent în infrastructura software, cât și de furnizorii de tehnologie. 
 
Tableau și alți observatori din industrie sunt de părere că multe organizații vor lua în considerare numai furnizori de software care apar în Gartner Magic Quadrant. Argumentele care susțin această afirmație iau în calcul faptul că raportul Gartner se bazează atât pe sondaje detaliate realizate în rândul companiilor care utilizează astfel de soluții, cât și pe interviurile și cercetările propriilor specialiști. În plus față de informațiile detaliate privind furnizorii, Gartner analizează, de asemenea, piața și tendințele industriei.
 
TotalSoft a trecut sistemul de business intelligence Charisma Analyzer pe tehnologia Tabeau Software din anul 2011, atât varianta desktop, cât și cea pe dispozitive mobile. S-a ținut cont atunci atât de performanța tehnică a tehnologiei, cât și de aprecierile analiștilor care considerau că este soluția BI cu cel mai ridicat nivel al satisfacției clienților, cu cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie, dar și cu cel mai înalt scor de calitate.
 
Trecerea Charisma Analyzer pe platforma Tableau Software a dus la reducerea semnificativă a timpilor de implementare și de adaptare a aplicației la cerințele clienților. Avantajele acestei tehnologii se traduc, din punct de vedere funcțional, prin asigurarea celui mai înalt standard de vizualizare și analiză a datelor din industrie, dar și prin transformarea sistemului într-un instrument simplu și ușor de folosit, conceput pentru utilizatorii mai puțin familiarizați cu IT-ul.
 
Soluţia software BI Charisma Analyzer este utilizat de companii precum Mediplus, Auchan România, Deutsche Leasing România, Pet Product sau Farmaciile Dona, din diverse verticale industriale:  financiar – bancar, producție, distribuție, farma, retail sau construcții. 
 
Charisma Analyzer poate fi evaluat aici.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.