Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I Medical Software I Module specializate de stomatologie, recuperare fizică şi reţeta electronică

Module specializate de stomatologie, recuperare fizică şi reţeta electronică

Acestea sunt doar câteva din noile dezvoltări incluse în soluţia Charisma Medical Software.

Modul de Stomatologie
 • Modulul de Stomatologie completează soluția Charisma Medical, oferind o serie de funcționalități specifice ce adresează fluxurile de lucru și procesele desfășurate în cadrul Cabinetelor Stomatologice .
 • Documentele medicale – consultațiile stomatologice, create în cadrul modulului permit utilizatorilor înregistrarea tuturor operațiilor efectuate asociate unui anumit element. Identificarea elementului pe care procedurile se aplică este realizată prin selectarea acestuia din cadrul unei animații grafice ce reprezintă diagrama dentară.
 • Istoricul de proceduri și tratamente medicale aplicate pacientului, asociat cu elementul pentru care respectivul tratament (dinte , coroană etc.) a fost efectuat, oferă cabintelor Stomatologice posibilitatea întreținerii unui istoric pentru pacienți.
 • Modulul va permite construirea de către utilizatori a unui plan de tratament customizat pentru fiecare pacient, plan de tratament ce poate fi adaptat și validat împreună cu pacientul. În baza planului de tratament validat, modulul va permite stabilirea unui grafic de plată.
Modul de Recuperare
 • Modulul de Recuperare va trata principalele funcționalități necesare în cadrul unităților de tratament și recuperare medicală.
 • Printre elementele de impact oferite de modulul de recuperare amintim posibilitatea programării automate a pacienților pentru efectuarea procedurilor medicale în funcție de programul definit în cadrul bazei de tratament și integrarea modulului cu raportările către CAS.
Expunerea pe Web a Fișei Electronice a Pacientului
 • Fișa Electronică a pacientului reprezintă una din cele mai importante componente ale unui sistem informatic ce se adresează domeniului medical. Fișa electronică oferă beneficii importante atât pentru doctori – constituind un real suport în procesul de diagnosticare, cât și pentru pacienții care prin intermediul acesteia au acces la informația medicală completată de medici în cadrul actelor medicale.
 • Existența unei Fișe Electronice oferă doctorilor o perspectivă completă a stării de sănătate a pacientului precum și un istoric complet al problemelor sale de sănătate, ușurând în acest fel procesul de evaluare și diagnosticare al pacientului.
 • Accesul pacienților la fișa electronică proprie oferă acestora posibilitatea să vizualizeze informațiile medicale completate în cadrul actelor medicale și să gestioneze nivelul de vizibilitate al datelor medicale către alte categorii de utilizatori precum și prosibilitatea de a accesa dosarul de către alți utilizatori.
 • Soluția va fi integrată în cadrul Charisma Medical Software, dar va fi disponibilă și prin intermediul unui Portal Web.
Soluție Desktop și Web pentru Doctori - Doctor Workstation
 • Panel-urile specializate pentru Doctori vin în continuare direcției urmate de Charisma Medical Software , accea de a crea interfețe specializate pentru roluri de utilizatori din cadrul aplicației. Principala țintă pe care aceste module o au reprezintă optimizarea proceselor și accesului la informații în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui rol de utilizator.
 • Panel-ul pentru doctori se adresează atât doctorilor din ambulatoriul de specialitate cât și celor din cadrul unităților medicale de spital. Prin intermediul acestor paneluri doctorii vor avea acces la funcționalități ce vor permite vizualizarea listei de lucru sau a listei proprii de pacienți, posibilitatea deschiderii de documente medicale și înregistrarea informațiilor medicale în cadrul acestora, vizualizarea Fișei Electronice a pacienților.
 • Soluția va fi integrată în cadrul Charisma Medical Software, dar va fi disponibilă și prin intermediul unui Portal Web.
Modul Network Partners - optimizări funcționale
 • În cadrul prezentării vor fi expuse prinicpalele funcționalități oferite de modulul Network Partners, precum și posibilitatea înregistrării serviciilor efectuate de partenerii din rețea, vizualizarea acestora în timp real în cadrul soluției Charisma Medical Software, managementul costurilor cu serviciile efectuate de parteneri.
Funcționalități Charisma Medical expuse pe tehnologii Web - Web Laborator
 • Soluția Web Laboratory expune prin interemdicul unui site Web funcționalitatea de introducere de Cereri de Laborator. Soluția oferă posibilitatea partenerilor externi să introducă prin intermediul acestui site solicitările de analize, cererile introduse fiind preluate în timp real în cadrul soluției CMS. Odată procesate, rezultatele de analize sunt vizibile în cadrul Site-ului , partenerii putând printa buletinul de analize din cadrul soluției.
Componente Charisma Medical expuse în Cloud - modulele Clinică și Laborator în Cloud
 • Soluția Charisma Medical își extinde adresabilitatea și către clienții de dimensiuni mici și medii prin oferirea unor soluții în Cloud.
Consultații clinice și investigatii imagistică – colectarea informațiilor de tip imagini sau film
 • Una din modificările funcționale aduse modulului Clinică o constituie adăugarea capabilității de asociere documente de tip imagine și de captură de imagini și film în cadrul documentelor medicale. Prin intermediul dispozitivelor conectate la calculator, utilizatorii au posibilitatea preluării de imagini și film și salvării acestora în cadrul documentelor medicale.
Conceptul de Vouchere utilizat pentru livrarea și plata serviciilor
 • Soluția Charisma Medical permite managementul voucherelor emise de către Clienți, împreună cu tot ce înseamnă procese implicate în gestionarea acestora, generarea și administrarea către pacienți.
Lista de lucru pentru Asistente și solicitări de Ambulanțe în cadrul Spitalului
 • Printre funcționalitățile noi oferite de către modulul de Spital vă prezentăm: înregistrarea planurilor de tratament pentru pacienți și generarea Listelor de lucru pentru asistente și înregistrarea Solicitărilor pentru  Ambulanțe.
Update-uri legislative Prescripție Electronică în cadrul Charisma Medical Software
 • Sistemul Charisma Medical a integrat ultimele modificări legislative generate prin implementarea soluției de Reteță Electronică de către CNAS în cadrul sistemului SIUI.  În cadrul prezentării vor fi prezentate modificările aduse de această integrare.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.