Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I ERP I Utilizarea smartphone-urilor în organizarea mai bună a afacerilor

Utilizarea smartphone-urilor în organizarea mai bună a afacerilor

 
Cashflow pe mobil
 
Cel mai bun intrument de planificare al plăților este acum disponibil și pe telefonul mobil. Aplicația se va conecta la Charisma și va permite vizualizarea la nivel de săptămână a situației financiare a firmei.
 
Cele patru opțiuni noi ale variantei pe mobil sunt: 
  • Cashflow: permite vizualizarea situației financiare a companiei, cash in- cash out, precum și detalii cu privirire la sumele din conturi (clienții de la care au intrat banii, cash-ul din bancă, depozite sau cashflow-ul planificat). Permite diferite sortări, precum și vizualizarea furnizorilor care trebuie plătiți.
  • Previzionare cash: permite introducerea de sume pentru a simula diferite scenarii de cash. Odată introdusă suma dorită, aplicația va arata când va fi disponibilă suma, precum și condițiile pentru care aceasta va fi disponibilă. 
  • Parteneri: încarcă din Charisma lista clienților și a furnizorilor, precum și soldurile de la fiecare. Veți afla în timp real  către cine trebuie să efectuați plăți sau de la cine trebuie să încasați bani. Printr-un simplu click se pot afla detalii despre partenerii, clienții și furnizorii companiei dumneavoastră.
  • Aprobare plăți. Oferă o privire de ansamblu asupra plăților și permite bifarea acestora pentru aprobare.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.