Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I ERP I Rapoarte de producţie în Charisma

Rapoarte de producţie în Charisma

  • Doriţi o evidenţă clară asupra eficienţei tehnologice?
  • Doriţi să obţineţi rapid rapoarte detaliate per produse, manoperă, reţetă, necesar de aprovizionare sau antecalculaţie?
  • Doriţi să eliminaţi erorile în fluxul de producţie şi să măriţi viteza de operare?

Dacă răspunsul la una sau mai multe întrebări din cele de mai sus este afirmativ, atunci Charisma Analzyer şi Charisma HCM sunt soluţiile de care aveţi nevoie.

Charisma Analyzer 

Descărcaţi gratuit un set de rapoarte standard pentru producţie, disponibile în Charisma. Soluţia colectează şi partajează informaţii “inteligente”, în special în zona de lansare şi urmărire a comenzilor de producţie, antecalculaţie şi postcalculaţie, necesar de materii prime şi semifabricate, stând la baza deciziilor de management menite să organizeze, să optimizeze şi să aducă un plus de eficienţă activităţilor de producţie.

Charisma HCM

Descărcaţi gratuit o prezentare detaliată a funcţionalităţilor şi expertizei Charisma HCM în sectorul producţiei. Prin integrarea aplicaţiei de salarii şi administrare de personal în fluxul de producţie, puteţi calcula eficient costul cu manopera, folosind evidenţa orelor lucrate. Pontajul angajaţilor poate fi ţinut în funcţie de tipul de ore (ore de zi, de noapte, suplimentare), atât individual, cât şi pe echipe. 

Download
Expertiza Charisma HCM în producţie
Rapoarte Productie în Charisma Analyzer

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.