Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I ERP I Noutăți sesiunea Charisma ERP - Servicii Financiare

Noutăți sesiunea Charisma ERP - Servicii Financiare

Soluții web pentru susținerea activității de creditare: Web Credit, Web Wholesale

Am decis să standardizăm soluțiile și să folosim un framework propriu, nou, conform cu tehnologiile moderne. Vom oferi soluții unitare, în care specificitățile vor fi realizate doar pentru clienții respectivi.

WebWholesale permite desfășurarea activității de creditare a dealerilor direct pe web, fiecare dealer având controlul cererilor și contractelor lui.
 

Workflows – idei noi de realizare și prezentare

Am îmbunătățit modul de design al workflow-ului folosit în aplicațiile web, având și o prezentare grafică a fluxurilor urmate în proces.


Automatizarea legăturii leasing – stocuri în decursul fluxului operațional

Legătura modulului de leasing cu celelalte module Charisma a fost extinsă, pentru a acoperi cerințele de business derivate din activitatea de leasing operațional și din cea de gestiune a bunurilor recuperate.

Noul cadru pus la punct integrează nativ documentele de stoc și mijloace fixe (intrare, evaluare periodică, ieșire) cu entitatea de contract de leasing.

Ușurință în prelucrări contabile prin Charisma Analyzer

Structurile și rapoartele predefinite în Charisma Analyzer fac posibilă construirea în doar cateva minute a celei mai complexe balanțe de verificare sau fișă de cont, precum și detalierea informației pe toate dimensiunile contabile: cont, valută, partener, contract, articol, și de aici cu extensii pe scadențe, centre de cost.

Balanțele Charisma Analyzer pot fi consultate și din afara biroului, cu un acces către pagina web publicată pe serverul de raportare.
 

Noi soluții pentru leasing: Cell Monitor

Am extins soluția mobilă Charisma Cell Monitor cu un produs dedicat societăților financiare. Utilizatorul soluției poate urmări în timp real evoluția new business-ului, a portofoliului și a creditelor neperformante, fie că se află în sala de sedințe, în aeroport sau în mașină.
 

Alinierea la noile reglementări europene obligatorii în domeniul financiar-bancar > SEPA

Pentru a sprijini clienții din România sau din orice altă țară europenă în implementarea sistemului SEPA, Charisma ERP oferă un modul nou, ce asigură realizarea plăților/încasărilor în acest nou sistem.

Termenul limită pentru implementarea SEPA în toate țările din zona EURO va fi 1 februarie 2014, însă multe dintre băncile europene au stabilit termene anterioare acestei date pentru a fi pe deplin pregătite pentru acest moment.

Câteva dintre beneficiile soluției:

  • Adoptarea unui singur set de instrumente de plată pentru plăţi în euro (transfer credit, debitare directă şi plăţi prin card);
  • Implementarea unor infrastructuri de procesare eficiente pentru plăţile în euro (denumite generic mecanisme de compensare şi decontare);
  • Adoptarea unor standarde tehnice comune;
  • Adoptarea unor practici comerciale comune;
  • Crearea unui cadru legal armonizat pentru serviciile de plată (inclusiv prin transpunerea la nivel naţional a noii directive privind serviciile de plată în piaţa internă;
  • Dezvoltarea continuă de noi servicii orientate spre client;
  • Simplificarea tranzacţiilor;
  • Uniformizarea comisioanelor;
  • Disponibilitatea unor servicii moderne de plată.
  • Simplificarea tranzacțiilor impuse de platitor.

Asigurări – noi dezvoltări în FrontOffice și BackOffice

Am realizat un nou “motor” de gestionare a cererilor de obținere de oferte și polițe. Este un hub central care asigură legătura directă între brokeri și firmele de asigurare. Acest sistem permite controlul mult mai rapid (punct unic) al modificărilor.

Prin această integrare nouă se obțin automat (web-service) oferte și cotații  pentru polițe de asigurare încă din momentul ofertării pentru leasing. Cotatiile pot veni de la mai multi asiguratori, în functie de brokerul ales, după care ajung pe flux la generarea contractului, moment în care sistemul va genera polița de asigurare legată de contract.

Procesul este complet automatizat și reduce mult timpul de aprobare a unui contract cu asigurare.


Charisma în Portugalia – adaptare la o piață nouă

Am realizat cerințele specifice pieței din Portugalia, obținând avizarea soluției Charisma ERP pentru leasing în această țară. Cu ajutorul soluțiilor noastre, se va face transferul automat al datelor din sistem către autoritățile fiscale, iar verificările și avizările vor fi realizate de acestea.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.